Euro NCAP: pentru prima dată un model SsangYong obține 5 stele

La ultima sesiune de teste organizată de Euro NCAP nu au fost surprize neplăcute. Skoda Kamiq, BMW Z4, Audi A1, Mercedes-Benz EQC, Mercedes-Benz CLA, SsangYong Korando și Ford Focus au fost cotate cu cinci stele.

SsangYong Korando este primul model al contructorului asiatic care obține cinci stele la testele de siguranță Euro Ncap. Korando a obținut 88% pentru siguranța ocupanților adulți, 85% pentru copii, 74% pentru sistemele de asistență și 68% pentru protejarea pietonilor.

Skoda Kamiq a obținut 96% pentru siguranța ocupanților adulți, 85% pentru copii, 80% pentru pietoni și 76% pentru sistemele de asistență.

BMW Z4 a fost cotat de Euro NCAP cu 97% pentru siguranța ocupanților adulți, 87% pentru copii, 91% pentru pietoni și 76% pentru sistemele de asistență.

La Audi A1 situația este următoarea: 95% pentru siguranța ocupanților adulți, 85% pentru copii, 73% pentru pietoni și 80% pentru sistemele de asistență.

Mercedes-Benz EQC a fost cotat cu 96% pentru siguranța ocupanților adulți, 90% pentru copii, 75% pentru pietoni și 75% pentru sistemele de asistență.

Mercedes-Benz CLA a primit 96% pentru siguranța ocupanților adulți, 91% pentru copii, 91% pentru pietoni și 75% pentru sistemele de asistență.

Ford Focus a obținut cinci stele și testele din 2018, însă o problemă identificată la scaune a condus la revenirea modelului pentru teste în această sesiune. Problema a fost rezolvată și astfel Focus obține și acum cinci stele plus scoruri mai bune pe secțiuni. Focus a primit 96% pentru siguranța ocupanților adulți, 87% pentru copii, 72% pentru pietoni și 75% pentru sistemele de asistență.

taguri
Adaugă un comentariu