Ferrari anunță primele detalii despre modelul unicat Prototipo

Ferrari se pregătește să dezvăluie un nou hypercar. Aceștia urmează exemplul stabilit de Bugatti cu La Voiture Noire și au de gând să construiască doar un singur exemplar. Modelul unicat Prototipo are la bază hypercar-ul LaFerrari.

Cel mai puternic brand din lume, Ferrari, a publicat un video teaser în care anunță lansarea modelului Prototipo: Un proiect Ferrari începe întotdeauna cu un vis‘.

În video putem observa mai multe detalii ale mașinii ultraexclusiviste. Din câte putem observa la sfârșitul clipului, interiorul autoturismul pare să fie inspirat puternic din lumea motorsportului, iar exteriorul include componente aerodinamice menite să crească deportanța mașinii.

Citește și:

Parcarea laterală este reinventată prin acest truc

Diferența dintre a frâna CU ABS și FĂRĂ ABS

Examen auto – Cum obții permisul de conducere, pentru fiecare categorie în parte

O Dacia mătură tot ce îi stă în cale

ABS, TSI, ESP – Ce înseamnă aceste prescurtări

 

Autoturismul este dezvoltat de divizia Portfolio Coachbuilding Program, care nu se află la prima astfel de experiență. Cel dintâi astfel de autoturism unicat se numește Ferrari SP1 (Sport Prototype 1) și a fost construit în 2008 pentru japonezul Junichiro Hiramatsu, cunoscut om de afaceri și colecționar Ferrari.

Inițiativa este destinată persoanelor extrem de bogate dă ocazia cunoscutelor case de design Fioravanti, Pininfarina și Zagato să construiască modele ieșite din comun.

Ferrari Prototipo va fi prezentat oficial în cursul zilei de astăzi, într-un eveniment programat la Hong Kong.

A #Ferrari project always begins with a dream. PROTOTIPO – A Film by Blackbird Concessionaires. Premiering 3:00PM CET, Monday 25th March.

Publicată de Ferrari pe Vineri, 22 martie 2019

Adaugă un comentariu