Fanii au decis: iată cum arată Ford Puma ST Gold Edition

Ford Puma ST Gold Edition este numele ales de fanii Ovalului Albastru pentru o ediție specială a modelului produs la Craiova.

Tot fanii Ford au ales și ce ornamente și culori să fie folosite pentru această ediție specială a lui Puma ST, care va fi disponibilă pentru comandă în număr limitat începând cu sfârșitul anului 2021. Deci fanii mărcii americane care visau o configurație aparte pentru acest model vor avea ocazia să-și facă un cadouă de sărbători sub forma lui Ford Puma ST Gold Edition.

Pentru configurația de mai jos au fost exprimate peste 275.000 de voturi la postările din social media ale Ford, mai precis pe Instagram și pe Twitter. Recunoaștem că am votat și noi aici, dar se pare că nu toate alegerile noastre au ajuns pe ediția specială a modelului american. Era de așteptat, deoarece această ediție limitată a lui Ford Puma ST a fost configurată în urma numărării tuturor voturilor primite pe canalele de social media ale mărcii.

În urma celor 10 zile de sondaj, se pare că opțiunea cea mai votată pentru culoarea exterioară a fost Negru, aleasă de 56% dintre cei care au participat, în timp ce Gri a fost cea mai puțin votată. Etrierele de frână au fost vopsite în roșu după votul a 74% dintre participanți, iar cea mai puțin votată opțiune aici a fost negru. Cusăturile centurilor de siguranță vor fi de gri, așa cum au decis 87% dintre cei care au participat, în timp ce negru era cea mai puțin votată opțiune.

Mountune prezintă două kit-uri de tuning pentru Ford Puma ST și Ford Fiesta ST

Între dungi pe caroserie și linii, 74% dintre participanți au ales autocolantele cu linii, iar sigla ST de la exterior a fost păstrată în urma votului a 79% dintre fanii Ford din social media. Ornamentele de pe praguri vor avea silueta unei pume și nu sigla Ford Performance, iar acest lucru a fost decis destul de strâns, cu 53% din voturile exprimate. Suportul de număr va avea și el inscripția ST, nu Puma, iar și aici a fost un vot strâns, de 55% în favoarea ST.

Prima mașină electrică fabricată în România va fi un Ford

În ceea ce privește numele, fanii au ales Ford Puma ST Gold Edition în loc de Ford Puma ST 24K Edition, iar numele câștigător a primit 59% dintre voturile exprimate.

Via | Ford

Adaugă un comentariu