Forza Street ajunge și pe mobil și promite zeci de supercaruri (VIDEO)

Creatorii seriei Forza vin în întâmpinarea iubitorilor de jocuri cu mașini cu Forza Street, care își face tranziția și pe dispozitivele mobile.

Citește și:

Jocuri gratis de mobil, cu mașini, care te vor ține (cu telefonul) în priză!

Dependența de alcool, droguri sau jocuri de noroc se tratează!

Cum se descurcă un pilot F1 în sim racing doar cu controller? Ne arată Villeneuve

Mini Cooper versiunea simulator: Un vis devenit realitate… virtuală

Pilot de curse, lăsat fără sponsori pentru că și-a ieșit din pepeni într-un joc video

Primul campionat serios de eSports din România te invită la curse!

Vă mai amintiți anunțul Forza de acum 11 luni, în care ne pregătea pentru un nou arcade Forza, de data aceasta pe dispozitivele mobile? Nici noi. Însă ei nu au uitat, așa că faceți loc pe hardurile telefoanelor și tabletelor, pentru că Forza Street va fi în curând aici! Mai exact, pe 5 Mai 2020.

În cazul în care nu ești familiar cu versiunea de PC Forza Street, iată o mică descriere: zeci de mașini, vechi și noi, sportive și supercaruri, îți sunt puse la dispoziție în curse dinamice. Câștigi curse, câștigi credite, ai resurse pentru modificările mașinilor din garajul tău. Da, poți să-ți și tunezi prețioasele achiziții motorizate.

Apropo de achiziții, creatorii Forza nu dau detalii despre cum se vor desfășura acestea, însă având în vedere că jocul este gratuit (atât pe PC, cât și pe dispozitivele mobile iOS și Android) bănuim că va avea microtranzacții — aviz celor care fac achiziții din impuls. Altfel, ne bucurăm să avem încă o intrare în lista jocurilor de mobil care te țin cu telefonul în priză.

Adaugă un comentariu