Game of Thrones – Ce mașini ar conduce personajele din serial

Sezonul 8 din Game of Thrones, cel mai popular serial de pe planetă în momentul de față, a avut premiera pe micul ecran în această dimineață, la ora 04:00. În cinstea mult așteptatei reveniri a serialului, îți propunem un exercițiu de imaginație: să vedem ce mașini ar conduce personajele din Game of Thrones, dacă ar exista autoturisme în universul creat de George R. R. Martin.

Un designer de concepte auto din Venezuela, pe nume Javier Oquendo, s-a întrebat cum ar arăta universul fictiv din Game of Thrones dacă ar exista autoturisme în el. Concret, artistul a selectat anumite modele pentru diverse personaje principale și le-a alăturat în Photoshop, ajustând designul vehiculului în funcție de personalitatea fiecăruia. În continuare, să vedem exact ce mașini ar conduce unele dintre personajele din GoT:

Game of Thrones – Ce mașini ar conduce Daenerys, Robert Baratheon, Cersei și Arya

Daenerys Targaryen – McLaren P1 LM

Et si l'automobile avait sa place dans Game of Thrones ? La saison 7 de la série du moment vient de se terminer, le…

Publicată de Bloom Car Design pe Luni, 28 august 2017

În viziunea artistului Javier Oquendo, Mama Dragonilor ar face furori la volanul unui McLaren P1 LM. Supercarul hibrid atribuit lui Daenerys are o putere totală de 916 CP, însumată de motorul electric și de cel termic V8 pe benzină. Viteza maximă este limitată la 350 km/h și timpul 0-100 Km/h este de 2.8 secunde, cu 0.4 secunde mai rapid decât legendarul McLaren F1.

 

Cersei Lannister – Rolls-Royce Phantom

Cersei Lannister: ROYAL Royce Phantom

Publicată de Ruedas&Tuercas pe Luni, 4 septembrie 2017

Actuala Regină a celor Șapte Regate ar opta pentru un Rolls-Royce Phantom, modelul-emblemă al constructorului britanic de mașini de lux. Mai precis, este vorba despre generația a VII-a a limuzinei, care a fost produsă în perioada 2003-2017. Evident, Cersei nu s-ar plimba singură prin King’s Landing la volanul acestei mașini, ci însoțită de fratele său, Jaime. Având în vedere relația lor nefirească, poate chiar ar sta împreună pe bancheta din spate, în timp ce un șofer personal i-ar conduce prin cetate.

 

Arya Stark – Jaguar F-Type

Arya Stark: Jaguar F-Type Winter Edition

Publicată de Ruedas&Tuercas pe Luni, 4 septembrie 2017

Arya Stark, favorita fanilor, a fost „pozată’ alături de un Jaguar F-Type. Mai bine zis, între Jaguar și lupul său gigantic, Nymeria. Deși mașina sport i se potrivește fetei, mai ales după ce caroseria a fost personalizată cu stema Casei sale, ne gândim că un pick-up ar fi mai practic în cazul ei. Nu de alta, dar are nevoie de mai mult spațiu dacă vrea să transporte și lupul. Poate că un Chevrolet Silverado era mai adecvat.

 

Citește și:

Uite de ce a renunțat la o colecție de Lamborghini

Rabla 2019 – Când începe programul și care este prima de casare?

Românii optează tot mai rar pentru mașini second-hand

Designerul lui Bugatti Veyron va proiecta mașini pentru Rolls-Royce

Modelele Dacia comercializate în România primesc ediția limitată Techroad

7 din 10 șoferi regretă că au cumpărat o mașină electrică

Primul cuplu căsătorit care câștigă un rally raid la Cupa Mondială

 

Robert Baratheon – Ferrari F12tdf

Robert Baratheon: Ferrari F12 tdf

Publicată de Ruedas&Tuercas pe Luni, 4 septembrie 2017

Nici Robert I al Casei Baratheon nu a fost lăsat pe dinafară în galeria artistului Javier Oquendo. Venezueleanul a ales pentru fostul rege un Ferrari F12tdf, deși – indiferent ce autoturism am fi văzut în imagine – răsare automat întrebarea: cum ar putea conduce o siluetă fantomatică?

Din păcate, acestea sunt singurele patru scenarii auto imaginate de Oquendo, deocamdată. În cazul celorlalte personaje din Game of Thrones, suntem nevoiți să ne imaginăm pe cont propriu ce mașini și-ar cumpăra. Tu la volanul căror modele i-ai vedea pe Jon Snow, Tyrion Lannister, Bran Stark sau Brienne of Tarth?

 

Sursa foto: compilație Javier Oquendo

Adaugă un comentariu