Hyundai vrea să surclaseze la design modelele Alfa Romeo

Hyundai vrea să deseneze mașini mai atractive decât cele produse de Alfa Romeo.

Hyundai i30 N este disponibil și în România: preț și specificații tehnice

Hyundai i30 N Line: Tentă sportivă pentru compacta sud-coreeană

Hyundai ar putea prelua Fiat Chrysler Automobiles

Ambiția mărcii din Coreea de Sud este exprimată de Sangyup Lee, vicepreședintele departamentului de design al Hyundai. Lee a afirmat într-un interviu că dorește ca viitoarele modele ale mărcii să mizeze pe un aspect emoțional și expresiv. Acest țel a devenit noua misiune a mărcii Hyundai.

Sangyup Lee a desenat în trecut conceptele Bentley EXP 10 Speed 6, C6 Corvette Stingray și Chevrolet Camaro. Cel din urmă a fost interpretat într-un model de serie apropiat de aspectul conceptului, iar multe trăsături ale conceptului Stingray au ajuns și pe actuala generație Corvette.

Viitoarele linii ale mărcii Hyundai au fost prefațate de conceptul Le Fil Rouge, expus în primăvara lui 2018 la Salonul Auto de la Geneva. Încă de pe atunci, Sangyup Lee a menționat mărcile Maserati și Alfa Romeo drept inspirație.

Aparent, vicepreședintele departamentului de design al Hyundai admiră cele două mărci italiene pentru aspectul lor ‘sexy’, iar Hyundai nu are acest element în actuala sa gamă. În viitor, Lee vrea să îmbine un design ‘sexy’ cu trăsăturile care au făcut modelele Hyundai să fie populare în întreaga lume.

Grila frontală a conceptului Le Fil Rouge va demara această tendință, dar va fi interpretată diferit pe fiecare model viitor din gama Hyundai. Ni se promite un aspect care să îmbine sportivitatea cu senzualitatea și să asigure o armonie a tehnologiei și a proporțiilor.

Hyundai Ioniq Hybrid: O promisiune pentru viitor

Hyundai pregăteşte lansarea unui autobuz cu propulsie electrică

Studiu de fiabilitate JD Power: Kia, Hyundai şi Dacia reprezintă surprizele pieţei germane

Adaugă un comentariu