Ironie maximă: șeful de la Înmatriculări Teleorman a rămas fără plăcuțele de înmatriculare

Ironia supremă: șeful Serviciului Înmatriculări Vehicule Teleorman, Dan Eib, a rămas fără plăcuțele de înmatriculare auto. Bărbatul se deplasa cu mașina în municipiul Alexandria, când a fost oprit de polițiști și sancționat pe motiv că plăcuțele autoturismului erau neconforme cu legea.

Întreaga scenă a fost filmată miercuri, 8 mai, de jurnaliștii publicației „Total Impact’. Șeful Serviciului Înmatriculări Vehicule Teleorman, Dan Eib, se deplasa pe un drum public având plăcuțe de înmatriculare neconforme cu standardul. Un agent al Poliției Municipale l-a tras pe dreapta și i-a confiscat plăcuțele, primind în schimb o dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

Pe lângă sancțiunea contravențională acordată pentru plăcuțele neconforme, Dan Eib a fost amendat și pentru că nu avea asupra sa documentele autoturismului. 435 lei este amenda prevăzută pentru prima abatere, dar suma este redusă cu 50% dacă plata se efectuează în termen de 15 zile.

 

Citește și:

Un șofer băut a leșinat în timp ce sufla în etilotest, pe autostrada A3

Cele mai bune sisteme de infotainment din industria auto, potrivit șoferilor

Șoferii moldoveni prinși băuți la volan trebuie să spele cadavre la morgă

Mesajul dur al unei agente de poliție, grav accidentată la datorie

Cel mai rapid SUV pe gheață

Utilaje Lamborghini de 200.000 de Euro, furate dintr-o fabrică din România

Ora de Educație Rutieră la Liceu: Zece instituții au fost vizitate în prima fază a proiectului

 

Mențiunile șefului de la Înmatriculări în procesul-verbal

Potrivit „Adevărul’, șeful Serviciului Înmatriculări Vehicule Teleorman nu a depus contestație. În schimb, din ceea ce auzim în clipul video, contravenientul a solicitat notarea unor mențiuni în procesul-verbal: că agentul de poliție trebuie să dovedească faptul că plăcuțele sunt neconforme și, de asemenea, să explice de ce este singur pe echipaj.

Într-adevăr, după ce polițistul emite un proces-verbal de sancționare a contravenției, există câteva metode prin care șoferul poate scăpa de amendă. În anumite cazuri, este posibil ca procesul-verbal să fie invalid din start. Găsiți aici informațiile de care aveți nevoie pentru a contesta cu succes un proces-verbal de contravenție, dacă într-adevăr ați fost nedreptățiți.

 

Sursa foto: captură ecran YouTube

    Johnie says:

    ce masina de bugetar are…

Adaugă un comentariu