A fost anunțată mașina oficială a Festivalului Internațional de Film Transilvania

Organizatorii Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF), ajuns la cea dea XVIII-a ediție, au anunțat care este mașina oficială a festivalului. Pentru al 13-lea an consecutiv, Mercedes-Benz va asigura transportul invitaților și a organizatorilor.

Organizatorii TIFF, primul și cel mai mare festival din România dedicat filmului de lungmetraj, au anunțat că Mercedes-Benz este mașina oficială a ediției din 2019. Pe întreaga durată a evenimentului, desfășurat în perioada 31 mai – 9 iunie, participanții vor circula cu limuzinele Mercedes-Benz Clasa E, SUV-urile Mercedes-Benz GLC şi autovehiculele comerciale uşoare Vito şi Sprinter.

De-a lungul celor 13 ani de parteneriat, TIFF a devenit un capitol important al implicării Mercedes-Benz în sfera culturală din România, capitol construit pe respect și încredere și definit de excelența celor doi parteneri în domeniile pe care le reprezintă‘, a declarat Mirel Dediu, Corporate PR/Communications, Marketing & PR Mercedes-Benz Cars. „Suntem încântați să fim alături de echipa TIFF la ediția de majorat și mândri de ceea ce reprezintă acest festival – un reper al cinematografiei și un catalizator cultural‘.

Mercedes-Benz Clasa V debutează local la TIFF

 

Citește și:

Un șofer băut a leșinat în timp ce sufla în etilotest, pe autostrada A3

Cele mai bune sisteme de infotainment din industria auto, potrivit șoferilor

Șoferii moldoveni prinși băuți la volan trebuie să spele cadavre la morgă

Mesajul dur al unei agente de poliție, grav accidentată la datorie

Cel mai rapid SUV pe gheață

Utilaje Lamborghini de 200.000 de Euro, furate dintr-o fabrică din România

Ora de Educație Rutieră la Liceu: Zece instituții au fost vizitate în prima fază a proiectului

 

TIFF 18 va marca și o premieră mult așteptată în lumea auto: noul Mercedes-Benz Clasa V, lansat internațional la începutul acestui an, va debuta local cu această ocazie.

De asemenea, ambasadorul constructorului auto, Cătălin Ștefănescu, va oferi la Gala TIFF Premiul de Excelență Mercedes-Benz pentru merite artistice deosebite şi pentru contribuţia adusă cinematografiei româneşti. Trofeul a fost acordat anual în ultimul deceniu unor personalități consacrate ale filmului autohton, anume: Mircea Albulescu (2009), Liviu Ciulei (2010), Lucian Pintilie (2011), Iosif Demian și Helmut Sturmer (2012), Luminița Gheorghiu (2013), Florin Zamfirescu (2014), Marin Moraru (2015), Carmen Galin (2016), Tora Vasilescu (2017) și Dan Nuțu (2018).

Nu în ultimul rând, ca susținător al programului „10 pentru FILM’, Mercedes-Benz va contribui la promovarea a noi artiști în cinematografia română. Inițiativa aduce în lumina reflectoarelor actori care s-au remarcat pe scenele de teatru, dar care încă nu s-au afirmat pe marele ecran.

Adaugă un comentariu