McLaren a lansat o colecție vestimentară

Englezii de la McLaren au lansat o colecție vestimentară. Contrar așteptărilor, nu sunt făcute chiar de specialiștii din Woking.

Însă, hainele din această colecție sunt făcute în colaborare cu Belstaff, o marcă britanică. Cea mai ieftină piesă din colecția cea nouă, numită Belstaff X McLaren, costă 175 de euro și este o bluză cu mânecă lungă realizată din lână Merino.

Citește și:

Autostrada A8 a fost votată: Ce urmează?

Cel mai scump loc de parcare din România

Proiect: Suspendarea permisului de conducere la 45 de puncte

Noi oferte ANAF: Ce mașini sunt de vânzare în noiembrie?

În urmărirea lui Dracula

Cât de mult se scumpește RCA

O nouă țeapă circulă prin SMS

Ce trebuie să știi despre noua taxă auto

Câți români au rămas fără carnet anul acesta

De care jante să cumperi?

 

O cămașă costă 175 de euro, iar o pereche de pantaloni are un preț de 250 de euro. Dacă ești un proprietar de McLaren, ți le permiți cu siguranță. Cea mai scumpă piesă a colecției este o geacă de piele care costă 1.295 de euro. Dacă ești fanul textilelor și îți dorești să îmbraci ceva călduros de la McLaren, vei plăti 895 de euro pe o haină de iarnă de la Belstaff.

Toate piesele din colecție sunt monocrom, dar sunt disponibile pe mai multe nuanțe reci și au un marcaj exterior de dimensiuni reduse pentru a le atesta apartenența la Belstaff X McLaren. Excepție fac cămășile, oferite doar pe alb.

McLaren nu este nici prima și nici ultima companie auto care semnează un parteneriat pentru o colecție vestimentară. De cele mai multe ori, aceste parteneriate permit comercializarea unor produse care poartă logotipul unei mărci auto în diferite magazine. La fel ca la mașini, prețurile depind de la un brand la altul și nu reflectă întotdeauna calitatea produselor.

Spre deosebire de McLaren, alte mărci au colecții vestimentare mai generoase și oferă o gamă largă de accesorii pentru aproape toate situațiile în care s-ar putea regăsi proprietarii și fanii respectivelor branduri. De la biciclete și pixuri la scaune de copil, poți să cumperi aproape orice produs care să poarte în mod legal logotipul unei mărci auto. Evident, produsele contrafăcute nu intră în calcul aici.

Adaugă un comentariu