MOL România devine partener al Ligii Naționale de Handbal Feminin

MOL România a devenit partener al Ligii Naționale de Handbal Feminin. În baza acestei colaborări, al doilea campionat ca valoare din Europa va deveni în acest sezon Liga Florilor MOL.

La 25 de ani de prezență pe piața românească, MOL România a decis să sprijine cu o sumă considerabilă Liga Națională de Handbal Feminin. Potrivit coeficientului Federației Europene de Handbal, aceasta este al doilea campionat ca valoare din Europa, iar câteva echipe de la noi au asigurat rezultate impresionante în ultimii ani. De exemplu, în sezonul curent, SCM Râmnicu Vâlcea și CSM București se vor lupta din nou până în ultima clipă.

În cadrul conferinței de presă derulate la Comitetul Olimpic și Sportiv Român, a fost anunțat acest parteneriat, iar președintele Federației Române de Handbal, Alexandru Dedu, a specificat că este vorba de un sprijin de 200.000 de euro. Acesta va fi plătit în două părți, împărțite în mod egal între echipele din Liga Florilor MOL.

Parteneriatul este în derulare până la 31 decembrie 2020, însă Alexandru Dedu s-a declarat convins că noii parteneri ai Federației Române de Handbal se vor convinge de valoarea colaborării și se așteaptă ca aceștia să semneze un nou contract în 2021. Potrivit declarațiilor făcute de președintele Federației Române de Handbal, niciunul dintre partenerii acestei federații nu a renunțat până acum la contractele cu aceasta odată ce s-a închis perioada contractuală.

Camelia Ene, CEO și Country Chairman al Mol România, a declarat că asocierea MOL cu handbalul românesc nu este deloc întâmplătoare, ci reflectă valorile comune pe care le prețuiesc și le-au asigurat succesul. MOL România este principalul partener al Ligii Florilor și dorește să le arate jucătoarelor aprecierea pentru perseverența și eforturile depuse de-a lungul anilor. Această intenție se aplică, desigur, antrenorilor și tuturor celor implicați în handbalul românesc.

MOL România are un număr de 227 de stații de servicii la nivel național, iar patru dintre acestea prezintă și puncte de încărcare a vehiculelor electrice. Toate cele patru stații de încărcare de vehicule electrice se află în stațiile MOL din Capitală, dar ne așteptăm ca rețeaua să fie extinsă în viitorul apropiat.

Autostrada Electrică a Nordului: Târgu Mureș și Iași, unite printr-o rețea de stații de încărcare

Mașini pentru sportivii olimpici români

Renault a lansat o ediție limitată dedicată olimpicilor

Adaugă un comentariu