Montblanc x BMW: Acest set de bagaje costă cât două Dacia Logan

Cine își permite să dea peste 100.000 de Euro pe un BMW Seria 8 Coupe nu ar trebui să fie descurajat de prețul accesoriilor. Spre exemplu, setul de bagaje Montblanc x BMW, fabricat special pentru acest model, costă nu mai puțin de 14.900 de Euro.

Bineînțeles, vorbim despre un produs cât se poate de exclusivist. Gențile sunt lucrate manual în Florența, fabricate din piele perforată și disponibile numai în 15 exemplare la nivel global. Montblanc x BMW a fost conceput pentru a se integra perfect în portbagajul Seriei 8 Coupe, lăsând impresia că este parte din mașină, nu un simplu accesoriu.

Pachetul include o husă pentru chitară, o geantă pentru costume, una cu un compartiment special pentru încălțăminte, o valiză și o geantă de voiaj. Unele pot fi purtate pe post de rucsac, altele – agățate de umăr.

 

Citește și:

Schimbări la polițele RCA

Test extrem de frâne!

Cea mai mare paradă de mașini autonome organizată vreodată

Cele mai periculoase șosele ale țării

Tot ce trebuie să știi despre verificarea unei mașini second hand

Sicrie pe roți: mii de mașini din România prezintă pericol iminent de accidente

Românii cumpără pe încredere mașini second hand: doar 15% le verifică în service

 

Gențile de lux sunt disponibile în două variante cromatice – pe roșu sau pe negru – și pot fi achiziționate de la BMW Welt, în München.

Ca să înțelegem mai bine despre ce sumă vorbim, setul de bagaje Montblanc x BMW costă un pic mai mult decât două Dacia Logan Acces, ale căror prețuri de pornire însumează 14.760 de Euro. Acesta este prețul exclusivismului!

Totuși, pentru posesorii de BMW Seria 8 Coupe, suma nu ar trebui să reprezinte un obstacol. Prețul coupe-ului de lux bavarez pornește de la 127.985 Euro (cu TVA), în varianta M850i xDrive, dar acestuia i se pot adăuga lejer multe alte mii de euro, în funcție de dotările alese.

Adaugă un comentariu