Gest aniversar: un intrus la muzeul Mercedes-Benz

Muzeul Mercedes-Benz sărbătorește cei 10 ani de existență ai muzeului Porsche printr-un gest aniversar. Un Porsche 550 Spyder și-a făcut loc printre Săgețile Argintii din zona autoturismelor de competiție.

Citește și:

Caracatița de parbriz, noua măsură împotriva șoferilor care parchează neregulamentar

Chinezii atacă segmentul SUV coupé

Boxele acestei mașini se aud de la 5 km distanță

Germania și-ar putea lua adio de la autostrăzile fără limită de viteză

De-asta nu putem avea șosele sigure în România

Mick Schumacher a semnat cu Ferrari

De ce șoselele nu crapă de frig în țările dezvoltate

Românii nu învață pentru examenul auto

 

Câți dintre vizitatorii muzeului Mercedes-Benz din Stuttgart se așteaptă să vadă un Porsche în cadrul instituției? Christian Boucke spune că Prietenii buni sunt primiți întotdeauna cu brațele deschise'!

Pe 31 ianuarie 2019, muzeul Porsche împlinește 10 ani de existență. Pentru a sărbători acest eveniment, oficialii muzeului Mercedes-Benz au decis să afișeze un model clasic Porsche 550 Spyder printre Săgețile Argintii, în zona autoturismelor de competiție.

Cele două muzee colaborează din 2016 pentru a oferi bilete reduse cu 25% pentru persoanele ce vizitează ambele muzee. Christian Boucke, directorul Mercedes-Benz Classic a declarat următoarele: Unul din principalele motive pentru care turiștii din întreaga lume vin în Stuttgart, este de a vizita cele două muzee cunoscute pe plan international'.

Muzeul Mercedes-Benz invită toți angajații Porsche cu ocazia acestei aniversări. Timp de 10 zile (de pe 31 ianuarie până pe 10 februarie), aceștia vor putea vizita muzeul gratuit, cu condiția prezentării legitimației Porsche.

Legătura dintre cei doi producători germani a început din 1906, când Ferdinand Porsche era directorul departamentului Tehnic la Daimler-Motoren-Gesellschaft (DMG). Până în 1926, Ferdinand a ajuns în Board-ul de manageri și a ajutat la dezvoltarea mai multor modele Mercedes, dintre care amintim Targa-Florio din 1924 și Mercedes Type SS (Super Sport) din 1928.

Adaugă un comentariu