Noua Honda HR-V Sport va avea 182 CP

Honda a anunțat o nouă variantă cu tentă sportivă pentru crossoverul subcompact. Echiparea HR-V Sport dispune de propulsorul cu patru cilindri întâlnit la Honda Civic.

Citește și:

Cum obții 500 de lei pentru combustibil?

Spectaculos: vas de croazieră cu circuit de karting

Cel mai bătrân' VW Beetle din lume a fost complet restaurat

Câte amenzi adună o cameră fixă în două săptămâni

Cum îți poți moderniza mașina

Ora de Educație Rutieră

Șoseaua de Centură a Bucureștiului – un proiect continuu

Ce trebuie să conțină o trusă sanitară auto?

Primul loc în Europa la aglomerație

 

Producătorul japonez nu a anunțat încă ce performanțe are noul model. Cu toate acestea, știm de ce este capabil motorul de 1.5 litri și patru cilindri de pe Honda Civic. Acesta dispune de 182 de cai-putere și poate fi configurat împreună cu o cutie manuală sau cu o cutie CVT.

În cazul echipării standard, transmisia lui HR-V Sport este manuală cu șase trepte. Aici, motorul atinge puterea maximă la 5.500 rpm, și cuplul maxim de 240 Nm este livrat între 1.900 și 5.000 rpm.

Dacă se alege cutia CVT, puterea maximă este atinsă la 6.000 rpm și cuplul maxim este redus la 220 Nm, dar este disponibil pe o plajă mai largă de turații, între 1.700 și 5.500 rpm.

Noua Honda HR-V Sport este echipată cu un sistem de amortizoare inteligente care minimizează ruliul autoturismului atunci când sunt efectuate viraje strânse și schimbări rapide de direcție.

Japonezii au implementat, special pentru acest autoturism, tehnologia Agile Handling Assist. Aceasta are rolul de a oferi mai mult control asupra direcției și de a îmbunătăți răspunsul șasiului.

Pe plan estetic, noul HR-V Sport va avea diverse accente negre, evacuare dublă, bare de protecție cu aspect mai agresiv și jante negre de 18 inchi. La interior, noul model beneficiază de tapițerie roșie în combinație cu un plafon negru.

Producția va începe luna aceasta, iar primele unități vor fi livrate în primăvara anului viitor.

Adaugă un comentariu