Tutorial: Cum să-ți pierzi permisul în doar 49 de minute

Un șofer german în vârstă de 18 ani și-a pierdut permisul în doar 49 de minute. Acesta mergea cu prietenii în oraș pentru a sărbători obținerea proaspătului permis.

Citește și:

Ora de Educație Rutieră: Un proiect în întâmpinarea șoferilor de mâine

Ce trebuie să conțină o trusă sanitară auto?

Trofeul București: Super Rally din Capitală

Noi probleme pentru Uber și Taxify!

București este pe primul loc în Europa la aglomerație

S-a terminat cu mașinile poluante – vor fi interzise în București

Codul Rutier 2019: Cât de mari vor fi amenzile?

Proiect: amenzi pentru șoferii filmați în trafic

Noi oferte ANAF: Mașini ieftine la licitație

 

Dar plimbarea acestora nu a durat prea mult, deoarece polițiștii l-au tras pe dreapta pe tânăr. Acesta se deplasa cu o viteză aproape dublă față de cea maximă admisă pentru acel sector de drum.

Adolescentul circula în orașul Hemer, iar în momentul în care a fost surprins de pistolul radar al poliției germane, acesta avea 95 de km/h, cu 45 km/h mai mult decât viteza maximă legală. Nu știm de ce tânărul a ales să meargă cu viteză în oraș, deoarece pe anumite segmente de autostradă ar fi putut să meargă legal cu orice viteză.

Șoferul trecuse cu brio examenul pentru obținerea permisului, dar n-a apucat să se bucure prea mult de dreptul de a conduce. Trecuseră doar 49 de minute de când acesta avea permisul. Unele lucruri durează o veșnicie, altele nici măcar o oră‘ a declarat poliția germană.

Alături de șofer, în mașină se mai aflau patru prieteni ai acestuia. Poliția bănuiește că tânărul ar fi vrut să-și impresioneze amicii cu abilitățile sale la volan.

Tânărul are acum permisul suspendat pentru o lună și a primit două puncte de penalizare. În același timp, polițiștii au declarat că va obține permisul înapoi doar după mai multe ședințe scumpe de condus‘.

Acesta a primit o amendă de 200 de euro, iar perioada în care este considerat șofer începător a crescut de la doi la patru ani.

Adaugă un comentariu