Prețuri în România: Noul Audi Q3

Noul Audi Q3 a fost prezentat oficial în vara anului trecut. Concurentul lui BMW X1 și al lui Volvo XC40 vine cu un design nou și cu o listă lungă de dotări pentru versiunea de bază.

Citește și…

Accidentele rutiere: pierderi enorme pentru statul român

VIDEO: Ce scrie pe airbag-urile Dacia

Mick Schumacher a semnat cu Ferrari

De ce șoselele nu crapă de frig în țările dezvoltate

Ce mașină conduce Cristi Borcea după ce a a ieșit din închisoare

Record mondial: cum arată cea mai lungă mașină construită vreodată

Românii nu învață pentru examenul auto

VIDEO: Șoferul unui Logan plătește scump o depășire prin dreapta

 

A doua generație a lui Q3 aduce un aspect mai atletic și împrumută elemente de design de la vârful gamei, Audi Q8. Grila frontală de formă hexagonală își face și aici apariția, iar farurile LED cu aspect agresiv sunt standard pentru toate versiunile.

Noul SUV Audi este cu aproximativ zece cm mai lung decât versiunea anterioară. Ampatamentul a crescut cu 77 de milimetri, ceea ce înseamnă că pasagerii din spate se vor bucura de mai mult spațiu la picioare. De asemenea, volumul portbagajului a crescut de la 460 la 530 de litri.

Cinci variante de motorizări vor fi oferite pe piața din România, trei pe benzină și două pe motorină. Toate beneficiază de turbosuflante și de filtru de particule. De asemenea, toate sunt conforme cu standardul de emisii Euro 6d-Temp.

Cea mai accesibilă versiune a lui Audi Q3 este 35 TFSI, care vine doar cu tracțiune față și cu propulsorul pe benzină de 1.5 litri și 150 de CP. În nivelul de echipare Basic, configurat alături de o cutie manuală, noul SUV Audi costă 34.580 euro. Dacă vă doriți o cutie automată pentru această versiune, trebuie să scoateți din buzunar încă 2.200 de euro.

Următoarea motorizare pe benzină vine sub forma propulsorului de doi litri și 190 CP (40 TFSI) și vine cu o cutie automată cu dublu ambreiaj și șapte trepte, dar și cu un sistem de tracțiune integrală quattro. Aceasta începe de la 40.680 de euro în echiparea Basic.

Vârful de gamă este reprezentat de propulsorul 2.0 benzină cu 230 de cai-putere (45 TFSI), sistem quattro și cutie automată. Și în cazul echipării acestui motor, clienții pot opta pentru echiparea Basic, caz în care pachetul costă 44.980 de euro.

Iubitorii motoarelor diesel nu au fost uitați, deoarece noul Q3 vine cu două variante de putere pentru motorul 2.0 TDI. Versiunea 35 TDI (150 CP) dispune de sistem de tracțiune integrală și poate fi configurat alături de o cutie manuală cu șase rapoarte sau cu o cutie automată cu șapte rapoarte. Prețul acestei versiuni pornește de la 37.880 de euro.

Dacă 150 CP nu sunt suficienți, versiunea 40 TDI aduce același propulsor 2.0 TDI, dar cu 190 de cai-putere. Clienții acestei versiuni primesc în standard o cutie automată și sistemul quatto pentru 42.430 de euro.

Nivelul de echipare Basic oferă jante de aliaj de 17 inchi, faruri cu tehnologie LED, oglinzi exterioare acționate electric, senzori de ploaie și de lumină, asistent la schimbarea benzii de rulare, Audi Virtual Cockpit, unitate media MMI Radio Plus și sistem audio cu 6 incinte, dar și multe altele.

Versiunea Advanced aduce jante mai mari, de 18 inchi și diverse accente cu aspect premium, iar versiunea S-line, după cum suntem obișnuiți, aduce un nou kit aerodinamic, jante de 18 inchi, suspensie sport, dar și schimbări vizibile la interior.

Adaugă un comentariu