Prețuri în România: Seat Tarraco

Seat Tarraco, fratele lui VW Tiguan Allspace și al lui Skoda Kodiaq, a debutat la Salonul Auto de la Paris. Modelul spaniolilor poate fi comandat în versiuni cu cinci sau șapte locuri.

Citește și…

Caracatița de parbriz, noua măsură împotriva șoferilor care parchează neregulamentar

Chinezii atacă segmentul SUV coupé

Boxele acestei mașini se aud de la 5 km distanță

Germania și-ar putea lua adio de la autostrăzile fără limită de viteză

De-asta nu putem avea șosele sigure în România

Mick Schumacher a semnat cu Ferrari

De ce șoselele nu crapă de frig în țările dezvoltate

Românii nu învață pentru examenul auto

 

Numele celui mai mare SUV din gama Seat a fost votat de fani și provine de la orașul Tarragona din Spania. Noul Seat Tarraco este construit pe platforma MQB A+, varianta cu ampatament mărit a platformei MQB a grupului Volkswagen.

Modelul se va fabrica în cadrul uzinei din Wolfsburg și este disponibil, pentru început, pe piața din România cu trei motorizări, una pe benzină și două pe motorină.

În echiparea de bază, Seat Tarraco este oferit cu un propulsor pe benzină de 1.5 litri și 150 CP. Această versiune dispune doar de tracțiune față și de o cutie manuală cu șase trepte. În combinație cu nivelul de echipare Style, clienții vor plăti 26.754 de euro.

Propulsorul diesel vine în două versiuni, de 150 CP și de 190 CP. Ambele vin cu sistemul 4Drive de tracțiune integrală, dar doar versiunea de 190 CP dispune în standard de cutie automată cu șapte trepte și dublu ambreiaj.

Versiunea 2.0 TDI cu 150 CP pornește de la 28.907 euro pentru versiunea cu cutie manuală și nivel de echipare Style, în timp ce versiunea cu 190 CP cu cutie automată și sistem de tracțiune integrală poate fi comandată doar în echiparea Xcellence începând cu 37.446 de euro.

Ulterior, gama Seat Tarraco va primi și propulsoare ‘alternative’, anunță oficialii companiei. Până atunci, toate modelele Tarraco au sistem front assist cu funcție de detectare a pietonilor și bicicliștilor, sistem de avertizare la părăsirea accidentală a benzii de rulare, sistem de detectare a unei răsturnări iminente, asistență pre-accident și multe altele.

Adaugă un comentariu