Un nou sediu RAR a fost inaugurat în Gorj. Cât a costat investiția?

Un nou sediu RAR Gorj a fost inaugurat în Târgu Jiu duminică, 21 aprilie. Autoritățile estimează că reprezentanța va reduce la 50% timpul de așteptare pentru șoferii care vor să le fie inspectate mașinile.

Construcția noului sediu RAR Gorj (Registrul Auto Român) a început în urmă cu doi ani, iar clădirea măsoară 857 de metri pătrați. Aceasta dispune și de o parcare cu peste 90 de locuri. Valoarea totală a investiției se ridică la 10 milioane de lei (fără TVA), bani proveniți din bugetul instituției.

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a fost întâmpinat la ceremonia de inaugurare cu pâine, sare, pălincă și dansuri populare. Acesta laudă noua reprezentanță și promite că viitorii clienți vor fi impresionați: „Este un sediu modern, un sediu transparent. Toate fluxurile de acces pentru clienţi, cât şi fluxul prin care aceştia pot să vadă exact cum se lucrează la maşina lor, este un lucru benefic, pentru că omul ştie exact ce se face la maşină‘.

 

Citește și:

Uite de ce a renunțat la o colecție de Lamborghini

Rabla 2019 – Când începe programul și care este prima de casare?

Românii optează tot mai rar pentru mașini second-hand

Designerul lui Bugatti Veyron va proiecta mașini pentru Rolls-Royce

Modelele Dacia comercializate în România primesc ediția limitată Techroad

7 din 10 șoferi regretă că au cumpărat o mașină electrică

Primul cuplu căsătorit care câștigă un rally raid la Cupa Mondială

 

Directorul Registrului Auto Român, George Dincă, explică precis cât de eficient va fi noul sediu: „Se va reduce la jumătate timpul de programare. Angajaţii noştri vor efectua prestaţiile cu eficienţă maximă datorită prezenţei celor două linii integrate, care permit parcurgerea tuturor etapelor verificării şi adunarea completă a informaţiilor despre vehicul pe un singur buletin, care se tipăreşte la final, după terminarea activităţii tehnice. […] Toată aparatura este modernă, la cele mai înalte standarde europene‘.

Noul sediu RAR Gorj își deschide porțile astăzi, 22 aprilie. Este situat pe strada Termocentalei, nr. 40, în municipiul Târgu Jiu.

Sediu nou la RAR Gorj!Începând de mâine, 22.04.2019, RAR Gorj își va desfășura activitatea în noul sediu de pe Strada…

Publicată de Registrul Auto Român Oficial pe Duminică, 21 aprilie 2019

 

Sursa foto: Facebook/Registrul Auto Român Oficial

Adaugă un comentariu