Mazda are o nouă reprezentanță în România și un nou partener important

O nouă reprezentanță Mazda a fost inaugurată în România astăzi, 9 aprilie. Punctul de vânzare se află în București, iar deschiderea lui a fost posibilă mulțumită unui nou parteneriat încheiat de Mazda.

Asko Group este noul partener al constructorului auto japonez. Acesta a deschis o nouă reprezentanță Mazda în București, în centrul de afaceri AFI Tech Park (Bulevardul Tudor Vladimirescu nr. 29A).

Acest showroom, care poate găzdui patru mașini în interior și șase în exterior, le pune la dispoziție clienților o flotă dedicată de drive test cu cel mai bine vândute modele Mazda. De asemenea, Asko Group poate oferi îndrumare și consiliere de-a lungul procesului de achiziție (revizii, daune etc.) la punctul de service amplasat pe Calea Giulești nr. 121, sector 6.

Cu ocazia inaugurării noii reprezentanțe Mazda, Alin Dincă, director general Asko Group, a reamintit valorile brandului: „Noul nostru showroom vine în întâmpinarea cererii crescute de care se bucură modelele Mazda și este amplasat într-o zonă ușor accesibilă, dar neacoperită până acum de această marcă. Vrem să le oferim clienților noștri servicii de bună calitate, rafinată în cei 20 de ani dedicați domeniului auto. Pentru noi, a fi dealer de mașini nu mai este demult doar despre mașini. Nici măcar despre profit. Este despre oameni și soluțiile pe care le putem oferi. Iubim automobilele pe care le vindem și credem că înseamnă mult mai mult decât simple soluții de mobilitate. Vrem să susținem bucuria de a conduce și să livrăm experiențe premium, nu doar produse. Ne focalizăm toată energia pentru a ne respecta promisiunile date și pentru a onora încrederea oferită de cei care aleg să ne fie parteneri.

Reprezentanța Mazda – Program de funcționare

 

Citește și:

VIDEO – Polițist român, filmat în timp ce conduce cu piciorul

Mărturisirile lui James May – De ce a fost tentat să-l ucidă pe Jeremy Clarkson

Cum arată Ford Puma, al doilea SUV produs la Craiova?

Șofer de „WOLZVAGIN, invitat la Poliția Locală printr-un mesaj jenant

Țara în care 7 din 10 șoferi regretă că și-au cumpărat o mașină electrică

Claudiu Manda a rămas fără permis – Senatorul PSD circula cu 125 km/h în localitate

 

Noua reprezentanță Mazda este deschisă de luni până vineri, în intervalul orar 09:00 – 18:00, și sâmbătă între 10:00 – 14:00. Sediul este în centrul AFI Tech Park, pe Bulevardul Tudor Vladimirescu nr. 29A, în București.

În urma acestei colaborări, Mazda a ajuns să fie reprezentată în România prin 12 parteneri și 16 puncte de vânzare.

Recent, și britanicii de la Aston Martin au inaugurat prima lor reprezentanță în România, cu sediul în Otopeni.

Adaugă un comentariu