Un Saab 9-3 cu doar 90 km la bord – scos la vânzare pe internet

Un Saab 9-3 a fost scos la vânzare pe un site de anunțuri auto. Autoturismul este comercializat ca vehicul nou și are doar 90 de kilometri la bord.

Citește și:

Dezastru la EuroNCAP: O stea pentru Jeep Wrangler și zero pentru Fiat Punto

Cifrele oficiale pentru Kia e-Niro erau eronate

Volkswagen renunță la motoarele cu ardere internă

Programul Rabla s-a încheiat

Kia Soul aduce schimbări majore

Craiova-Pitești – drum expres

Jeep Gladiator: Fratele pick-up al lui Wrangler!

Tot ce îți trebuie pentru a rula în siguranță pe drumurile României

Cum îți poți moderniza mașina

Ora de Educație Rutieră

Ce trebuie să conțină o trusă sanitară auto?

 

Trista poveste a producătorului suedez s-a încheiat cu falimentul companiei în 2012. Din acel moment și până în 2014, producția modelului Saab 9-3 a continuat sub Spyker Cars și NEVS.

Exemplarul din anunț este printre ultimele fabricate și este listat ca fiind un autoturism nou. Acesta are 90 de kilometri la bord și arată de parcă a ieșit acum pe poarta fabricii.

Break-ul de culoare neagră vine cu un propulsor diesel cu 130 de cai-putere, iar transmisia este manuală cu șase trepte. Norma de poluare este Euro 5, iar prețul cerut pentru acesta se ridică la suma de 31.000 de euro.

Autoturismul are o listă lungă de dotări printre care putem enumera: conectivitate bluetooth, senzori de parcare și faruri xenon. În prezent, mașina este expusă la dealerul Zanetti Omero & C din Pordenone, Italia.

Din fericire, dacă nu vă doriți versiunea break, acesta nu este singurul Saab nou aflat la vânzare în Europa. În Germania, la un dealer din Kiel, se află un exemplar sedan Saab 9-3 cu doar 12 km la bord. Acesta este dotat cu un propulsorul 1.8t BioPower pe benzină cu 150 CP și 240 Nm cuplu. Prețul acestuia este de 30.000 de euro.

Ambele modele au șansa să devină valoroase peste ani, când marca Saab va fi doar o amintire îndepărtată. Odată cu ele, mai există un număr limitat de modele 9-5, ultimele construite de uzina suedeză.

Adaugă un comentariu