Skoda Scala își arată interiorul – curat cu linii simple

Noua Skoda Scala își prezintă interiorul cu o săptămână înainte de premiera mondială de la Tel Aviv.

Citește și:

Cum obții 500 de lei pentru combustibil?

Spectaculos: vas de croazieră cu circuit de karting

Cel mai bătrân' VW Beetle din lume a fost complet restaurat

Câte amenzi adună o cameră fixă în două săptămâni

Cum îți poți moderniza mașina

Ora de Educație Rutieră

Șoseaua de Centură a Bucureștiului – un proiect continuu

Ce trebuie să conțină o trusă sanitară auto?

Primul loc în Europa la aglomerație

 

Interiorul noului model urmează direcția de design pe care a prezentat-o producătorul ceh la conceptul Vision RS. Scala va fi primul model Skoda care va îngloba noul limbaj de design interior pentru viitoarele modele din gamă.

Cehii se laudă cu cel mai mare display din clasa compactelor, cu o diagonală de 9.2 inchi pentru unitatea media, care este poziționat în mijlocul planșei de bord, iar sub acesta se află un 'suport ergonomic pentru încheietură'.

Comenzile sistemului de climatizare cu două zone sunt amplasate deasupra manetei schimbătorului transmisiei opționale DSG cu dublu ambreiaj.

În aceste poze mai putem observa tapițeria din piele și instrumentarul de bord digital, împrumutat de la celelalte modele ale grupului Volkswagen. Interesant este că Skoda a ales să echipeze noul model cu o frână de mână clasică.

În ceea ce privește motorizările, noua Skoda Scala va avea propulsoare care asigură puteri cuprinse între 90 și 150 CP, totalizând cinci motoare în ofertă (cu benzină, motorină sau gaz natural comprimat). Clienții vor putea opta pentru un șasiu sport care are amortizoare reglabile electric și mai multe moduri de rulare.

Noul model are o lungime de 4.362 milimetri, o lățime de 1.793 milimetri și o înălțime de 1.471 mm. Ampatamentul este de 2.649 de milimetri. Portbagajul oferă 467 de litri, iar volumul de încărcare crește până la 1.410 litri după plierea banchetei din spate.

Evenimentul de lansare oficială a noului model Skoda Scala va fi pe data de 6 decembrie 2018, în Tel Aviv, Israel.

Adaugă un comentariu