S-a dat startul! Eco-vouchere de 9.000 lei în Capitală

Primăria Capitalei oferă 5.000 de eco-vouchere. Acestea vor putea fi folosite pentru achiziționarea unor autoturisme noi (mai puțin cele diesel), sau chiar a unor electrocasnice și electronice noi. Valoarea unui eco-voucher este de 9.000 lei.

Citește și:

Avem un prototip Duster Pick-up, dar nu e făcut de Dacia

Vouchere de 9000 de lei pentru mașini noi

Transalpina se închide din cauza zăpezilor

EuroNCAP: Nicio mașină vândută astăzi nu are capacități de conducere autonomă

Motosport: România a surclasat Germania și Spania

Ce pățești dacă vorbești la telefon în timp ce conduci?

De ce trebuie să rotim anvelopele la schimbul periodic?

Simona Halep a primit cadou un Porsche

 

Sesiunea de înscrieri în programul pentru eco-vouchere începe joi, la ora 18:00. Bucureștenii înscriși vor primi tichete cu o valoare nominală de 9.000 lei pentru a achiziționa autoturisme noi, non-diesel, hibride sau electrice.

O premieră pentru această sesiune Rabla, este reprezentată de posibilitatea bucureștenilor de a schimba un autoturism vechi pe aparate electrocasnice și electronice noi cu clasă energetică superioară.

Înscrierile se vor efectua în aplicația PEVAUTO, prin accesarea site-ului Primăriei Capitalei, secțiunea „Eco-voucher în schimbul unui autovehicul uzat’. După ce s-au înregistrat 6000 de înscrieri, aplicația nu va mai permite noi înscrieri.

Un proprietar al unui autoturism uzat se poate înscrie în aplicația PEVAUTO prin completarea câmpurilor respective cu datele personale din CI/BI, precum și din talonul autoturismului uzat. În situația în care seria de șasiu nu este pe certificatul de înmatriculare, proprietarul va fi nevoit să încarce și cartea de identitate a autovehiculului în aplicație.

După încheierea înscrierilor, vor fi acceptați în program, primii 5.000 de proprietari eligibili. Lista acestora va fi publicată pe site-ul primăriei.

Proprietarii care îndeplinesc condițiile de eligibilitate, vor avea la dispoziție 90 de zile pentru a radia și casa autovehiculele uzate, urmând să încarce în aplicație documentele care să dovedească acest lucru, precum și lipsa datoriilor la stat.

Eco-voucherul va avea 3 file de câte 3.000 lei fiecare. În cazul achiziționării bunurilor electronice și electrocasnice, persoana poate utiliza una sau mai multe file, cu mențiunea că nu se acordă rest dacă valoarea bunurilor achiziționate este mai mică.

Adaugă un comentariu