Un SUV a fost făcut daună totală de un cerb

vezi galeria foto

Nu degeaba sunt amplasate indicatoarele rutiere cu Atenție animale!’ în anumite zone. Aici trebuie să circulam cu viteză redusă și să acordăm o atenție sporită animalelor care traversează șoseaua.


Citește și:

Acesta ar putea fi pseudonimul lui Dragnea Jr.: Cu ce se laudă pe internet?

2.500 de puncte de încărcare pentru mașini electrice în România

Rolls-Royce Cullinan: Cât costă în România?

Ultimul tronson al autostrăzii București – Ploiești (A3) se apropie de finalizare

București este pe primul loc în Europa la aglomerație

Codul Rutier 2019: Cât de mari vor fi amenzile?

Black Friday 2018: BMW i8 la ofertă!

Proiect de lege: amenzi pentru șoferii filmați în trafic

Noi oferte ANAF: Mașini de vânzare în noiembrie


 

Din nefericire, se poate întâmpla ca animalele să sară direct în fața mașinii fără ca șoferul să mai poată frâna. Așa a fost și cazul unei șoferițe din Michigan, Statele Unite ale Americii.

Mașina acesteia, o Toyota RAV4, a fost afectată serios după impactul cu un cerb. Șoferița a povestit autorităților că a încercat să evite impactul, dar a fost prea târziu.

În alergare, cerbii sunt capabili să efectueaze salturi impresionante. Din păcate, ce a făcut accidentul atât de devastator a fost faptul că cerbul se afla în săritură în momentul impactului.


Lovitura a fost atât de puternică, încât cerbul nu doar că a spart parbrizul mașinii, ci a și rupt o porțiune mare din plafon. După impact, cerbul a fost proiectat pe bancheta din spate a SUV-ului.

Din fericire, șoferița a scăpat cu mici zgârieturi și a reușit să-și păstreze calmul și să tragă mașina pe dreapta. În urma impactului, cerbul a murit pe loc, iar autoturismul este acum bun de fier vechi.

CITEȘTE ARTICOLE SIMILARE