Țiriac Collection împlinește cinci ani

Țiriac Collection și-a deschis porțile în urmă cu cinci ani. Această colecție impresionantă a oferit publicului larg posibilitatea de a admira autoturisme cu adevărat speciale.

Citește și:

Acesta ar putea fi pseudonimul lui Dragnea Jr.: Cu ce se laudă pe internet?

2.500 de puncte de încărcare pentru mașini electrice în România

Rolls-Royce Cullinan: Cât costă în România?

Ultimul tronson al autostrăzii București – Ploiești (A3) se apropie de finalizare

București este pe primul loc în Europa la aglomerație

Codul Rutier 2019: Cât de mari vor fi amenzile?

Black Friday 2018: BMW i8 la ofertă!

Proiect de lege: amenzi pentru șoferii filmați în trafic

Noi oferte ANAF: Mașini de vânzare în noiembrie

 

Aniversarea a fost marcată printr-un eveniment care a avut loc ieri în cadrul Țiriac Collection din Otopeni. Proprietarul colecției, Ion Țiriac, a declarat: sărbătorim un parcurs frumos din existența Țiriac Collection. Am văzut împreună colecția crescând de la 60 de modele inițial introduse în galerie, la peste 170 de exemplare, care pot fi admirate la momentul actual'.

La eveniment au mai fost prezenți și invitați din lumea sportului, business și auto, dar și un grup de copii cu vârste similare galeriei, care au beneficiat de un tur al colecției care îi poartă numele lui Ion Țiriac.

În cadrul Țiriac Collection sunt prezente peste 170 de modele istorice și actuale, ce însumează mai mult de 30.000 de cai-putere. Acestea sunt găzduite într-un spațiu cu o suprafață totală de 4.300 de metri.

Unele exemplare din colecție au aparținut unor nume sonore asociate de-a lungul timpului, marilor case regale, lumii artistice și sportive și au fost premiate în cadrul mai multor concursuri de eleganță la nivel mondial. Acestea beneficiază de o mentenanță continuă, care este asigurată de o echipă dedicată de specialiști.

De asemenea, Țiriac Collection este singura colecție privată din lume în cadrul căreia pot fi găsite modelele Rolls Royce Phantom I-VII.

Din 2013 și până în prezent, peste 80.000 de vizitatori au vizitat colecția de autoturisme.

Adaugă un comentariu