Toyota va investi 2,8 miliarde de dolari în tehnologia pentru conducere autonomă

Toyota va investi 2,8 miliarde de dolari pentru dezvoltarea unui soft de conducere autonomă.

Asta este LEGEA CARE VA DUCE LA DISPARIȚIA SAMSARILOR!

VIDEO Un instructor auto din Constanța a fost SURPRINS ÎNTR-O IPOSTAZĂ INCREDIBILĂ!

Noua companie destinată producerii softului va avea 1.000 de angajați, dintre care 90% sunt angajați ai Toyota, iar câte 5% de la Denso Corp și Aisin Seiki Co, doi furnizori de componente auto ai companiei.

A MUTAT O MAȘINĂ 5 METRI în București și A PRIMIT 9 LUNI DE ÎNCHISOARE!

Nu ai ASTA în mașină mereu? AMENDĂ 525 DE LEI!

Și Google a înființat Waymo, societate formată din fosta sa divizie de cercetare a mașinilor care se conduc singure. Aceasta are unul dintre cele mai avansate sisteme de automate, alături de Tesla.

VIDEO Ți-o mai amintești pe ȘOFERIȚA TUPEISTĂ care a făcut show cu un polițist?

Ai grijă pe cine deranjezi’ în trafic! Polițiștii circulă cu mașini neinscripționate! Uite ce a pățit un șofer din Ploiești! | VIDEO

Toyota a mai anunțat anterior și o investiție de un miliard de dolari în inteligență artificială, prin intermediul Toyota Research Institute, din SUA. Grupul nipon a mai semnat și parteneriate împreună cu Microsoft și Uber. Toyota este, la rândul său, acționar în cadrul Uber.

Luna trecută, Toyota Research Institute a investit 11,5 milioane de dolari în May Mobility, o companie care dezvoltă vehicule pentru campusurile universitare, districtele de business din marile orașe sau alte locuri care necesită viteze mici similare.

Adaugă un comentariu