Un bărbat într-o Dacia Solenza a pus pe jar Poliția: urmărire dificilă în Vaslui (VIDEO)

Două echipaje de poliție din Vaslui au avut misiunea dificilă de a imobiliza un autoturism furat, urmărirea acestuia durând peste 30 de minute.

Citește și:

Cea mai lentă urmărire din România se termină cu împușcături. De ce fugea șoferul urmărit (VIDEO)

GTA: Timișoara City – Urmărire incredibilă, cu focuri de armă și 150 km/h în oraș

Cod Rutier 2020: Un nou semn distinctiv va trebui respectat de conducătorii auto

RAR: Aproape jumătate dintre vehiculele verificate în 2019 aveau deficienţe tehnice majore

Polițist prins în ofsaid cu pistolul radar. Ce lecție trebuie să învățăm de aici (VIDEO)

O situație mai puțin obișnuită a avut loc în această săptămână în Bârlad, Vaslui, unde un suspect într-o Dacia Solenza a fost urmărit mai bine de jumătate de oră pe drumuri publice de două echipaje ale Poliției Rutiere.

Urmărirea s-a întins pe mai bine de 10 kilometri și, cu toate că vitezele înregistrate nu au fost amețitoare, tentativele de imobilizare au fost dificile din cauza comportamentului imprevizibil al bărbatului din mașina urmărită. În cele din urmă, mașinile de poliție (o Dacia Logan și un Volkswagen Polo) înscrise în urmărire au reușit să restrângă aria de manevră a suspectului și să-l imobilizeze, acesta intrând în curtea unui service auto și încercând să fugă din mașină. Acțiunea promptă a organelor de ordine au împiedicat această tentativă.

Mașina fusese furată și era dată în urmărire. Făptașul, un bărbat de 42 de ani, avea permisul suspendat din cauze medicale. Acesta a fost reținut și este judecat pentru furt și conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.

Adaugă un comentariu