Range Rover Velar SVAutobiography împrumută motorul lui Jaguar F-Type SVR

Noul Range Rover Velar SVAutobiography Dinamic Edition împrumută propulsorul V8 supraalimentat cu un compresor mecanic de sub capota lui Jaguar F-Type SVR.

Citește și:

Duster 1.3 TCe: cât costă la noi cea mai puternică Dacie din istorie!

TOP 25 cele mai vândute mașini în Europa în 2018

Copacii căzuți peste mașini: când și cum pot cere despăgubiri șoferii

Românii au prins gustul mașinilor electrice: Câte au cumpărat în 2018

Autostrada de Centură prinde contur

Și-a modificat bicicleta ca să prindă 60 km/h, dar poliția nu a fost încântată

Ce se întâmplă dacă torni Coca-Cola în rezervorul mașinii?

Caracatița de parbriz, noua măsură împotriva șoferilor care parchează neregulamentar

 

Modelul Range Rover Velar a fost numit autoturismul cu cel mai frumos design din 2018. Până acum, cel mai puternică versiune era cea cu motor V6 turbo cu o capacitate de 3.0 litri și 380 CP (cuplu maxim 450 Nm), ce ajuta autoturismul să accelereze de la 0-100 km/h în 5.7 secunde.

Noul model de top va avea sub capotă un propulsor V8 supraalimentat cu un compresor mecanic, ce dezvoltă 550 de cai-putere și un cuplu maxim de 680 Nm. Accelerația de la 0-100 km/h se va realiza în doar 4.5 secunde, iar acul vitezometrului se oprește în dreptul valorii de 274 km/h.

Pentru a rezista puterii crescute, ediția limitată primește o suspensie îmbunătățită și un sistem de frânare mai performant. De asemenea, sistemul de tracțiune integrală a fost modificat pentru a fi capabil de a transfera până la 100% din puterea motorului către puntea spate.

Velar SVAutobiography se va fabrica timp de un an și va fi disponibil în șase nuanțe de culoare. Designul exterior include și un kit cu accente sportive, o evacuare agresivă și jante de 21 de inchi.

La interior, noua versiune a lui Velar își încântă clienții cu piele matlasată, un volan sport și un set de butoane noi pentru unitatea media, sistemul de climatizare și pentru schimbătorul de viteze. De asemenea, versiunea limitată mai oferă scaune încălzite și ventilate cu reglaj electric, dar și cu funcție de masaj.

Sursa: Autoexpress.co.uk

Adaugă un comentariu