Volkswagen Concept Store: Primul “magazin” al mărcii germane

Volkswagen Concept Store a fost inaugurat în prima zi a lunii noiembrie în mall-ul Plaza România.

Vorbim despre transformarea unui spațiu comercial într-un dealer auto “la scară”, însă într-o formă diferită de ceea ce înțelegem în mod tradițional printr-o reprezentanță auto. Importatorul Volkswagen în România a colaborat cu dealerul Porsche București Vest 1 și a reușit să amenajeze primul Volkswagen Concept Store din România, un spațiu unde potențialii clienți pot face cunoștință cu gama VW fără a mai fi nevoiți să parcurgă distanțe considerabile pentru a ajunge la un reprezentant autorizat și cu un design interior diferit de ceea ce vezi în mod normal într-o reprezentanță.

Citește și:

Informații proaspete despre noua taxă auto: Cum o plătim?

Vom avea mașini electrice fabricate în Bulgaria

Guvernul vrea să modifice în secret legislația RCA

România: Câți șoferi au rămas fără carnet din cauza alcoolului

Jantă de aluminiu sau de oțel: Care este mai rezistentă?

Referendum în București pentru o nouă taxă auto

Prețul carburanților s-ar putea plafona în 2019

Noi piste de bicicliști în București

A ajuns lefter din cauza amenzilor

Ce riști dacă nu ai scaun pentru copii?

 

Pe lângă posibilitatea familiarizării cu gama, cei care intră în Volkswagen Concept Store vor putea să achiziționeze pe loc anumite accesorii din portofoliul constructorului și să comande orice nu se găsește pe stoc la momentul respectiv. Spațiul are mai mulți consultanți specializați, iar echipa are alături o zonă dedicată în care un client va putea configura o mașină în cele mai mici detalii și va putea să meargă până la capăt cu achiziția acesteia. Pot fi programate și teste cu modelele actualei game Volkswagen, iar acestea pot avea drept punct de pornire chiar complexul comercial în care se află Volkswagen Concept Store.

În locul cataloagelor tradiționale, cei de la Volkswagen au abordat o combinație de o tabletă și un televizor de dimensiuni generoase. Sistemul funcționează astfel: folosind tableta, consultantul de vânzări configurează și modifică vehiculul dorit de client. În tot acest timp, clientul vede toate modificările pe televizorul din fața lor, totul în timp ce se relaxează într-o zonă amenajată pentru a fi permanent adaptată la noile tendințe.

În cadrul evenimentului de inaugurare al primului Volkswagen Concept Store, reprezentanții mărcii germane au specificat faptul că luna viitoare ni-l va aduce expus pe T-Cross în premieră națională, în timp ce următoarele luni vor fi marcate de prezentarea unor modele pe care nu le vezi în mod normal în showroom.

Primul Volkswagen Concept Store din România este localizat în incinta Plaza România, un complex comercial poziționat pe Bulevardul Timișoara din București. La fel ca mall-ul Plaza România, noul Volkswagen Concept Store este deschis în fiecare zi și pe parcursul întregului program al centrului comercial.

Adaugă un comentariu