Volkswagen Tarok: un nou concept pick-up

În cadrul Salonului Auto de la São Paulo, producătorul german a dezvăluit conceptul Volkswagen Tarok. Pick-up-ul cu tracțiune integrală integrează noile tehnologii ale Grupului Volkswagen.

Citește și:

Cel mai scump loc de parcare din România

Proiect: Suspendarea permisului de conducere la 45 de puncte

În urmărirea Contelui Dracula

Se scumpește RCA!

Modificare majoră pentru Prima Mașină

O nouă țeapă circulă prin SMS

Ce trebuie să știi despre noua taxă auto

Câți români au rămas fără carnet anul acesta

Jantă de aluminiu sau de oțel?

 

Conceptul Volkswagen Tarok beneficiază de o lungime totală de cinci metri, iar spațiul de încărcare din benă poate fi extins cu ajutorul plierii scaunelor din partea din spate a cabinei cu patru locuri.

Zona de încărcare poate fi extinsă și mai mult, dacă se alege deschiderea ușii benei. Capacitatea totală de încărcare se ridică la peste 1.000 kg.

Klaus Bischoff, director al departamentului de design, ne povestește cum Volkswagen a reușit să integreze avantajele practice ale unui pick-up cu un design modern, de lifestyle. Volkswagen Tarok a fost desenat pentru a exprima un caracter puternic. Este primul pick-up care combină elementele stilistice ale unui SUV modern cu un design autentic de autoturism off-road. ADN-ul lui Tarok adaugă o un pachet dinamic segmentului pick-up.'

La interior putem vedea noile elemente digitale ale mărcii. Bordul plin de culoare integrează noul Digital Cockpit, care poate fi observat și pe alte modele ale mărcii.

Conceptul este propulsat de un motor pe benzină 1.4 TSI și dezvoltă o putere de 150 CP. Un aspect important la funcționarea acestui motor este că poate fi alimentat cu etanol (E100), dar și cu amestec de benzină + etanol (E22). Volkswagen Tarok este pus în mișcare de o cutie automată cu șase rapoarte și beneficiază sistemul 4Motion de tracțiune integrală permanentă.

Oficialii de la Volkswagen au declarat că vor lansa în curând versiunea de serie a acestui model în Brazilia și că va fi oferit cu mici schimbări estetice. Modelul de serie ar putea folosi și propulsorul diesel 2.0 TDI care dezvoltă 150 CP.

Adaugă un comentariu