Michael Schumacher nu se va recupera, spune fostul său manager

Willi Weber, fostul manager al marelui campion Formula 1, Michael Schumacher a declarat că nu mai crede că acesta își va reveni. Luna decembrie marchează cinci ani de la accidentul suferit de campion în timp ce se afla la ski.

Citește și:

Program de vouchere de 9000 de lei pentru mașini noi

Neatenția la volan e sport național

România a surclasat Germania și Spania la FIA Hill Climb Masters

Ce pățești dacă vorbești la telefon în timp ce conduci?

De ce trebuie să rotim anvelopele la schimbul periodic?

Salonul Auto București și Accesorii 2018 și-a deschis porțile! Galerie foto exclusivă

Mercedes-Benz C300de: consum mixt de doar 1.6 l/100 km

Amendă de 800 de milioane de euro pentru Audi

 

În vârstă de 76 de ani, Willi Weber a făcut lumină și în cazul speculațiilor potrivit cărora, Schumacher ar fi fost mutat de familie în Mallorca, declarând ca ‘Michael nu ar fi vrut niciodată să locuiască acolo’.

Fostul manager al lui Schumacher a mai declarat și că ‘După o lungă perioadă de tristețe, am reușit să îi pun capăt. Am închis acest capitol.’ Și a continuat cu: ‘Am avut cea mai bună perioadă împreună. Am stat alături 20 de ani, la bine și la greu.’

Michael Schumacher, septuplu campion mondial Formula 1, a suferit un accident în timp ce se afla la ski în Alpi. Nefericitul eveniment s-a petrecut în decembrie 2013.

Germanul a fost supus la două operații care i-au salvat viața, iar apoi a fost plasat într-o comă indusă din care s-a trezit mai târziu.

Alte informații noi despre starea de sănătate a campionului nu au mai fost divulgate, deoarece familia acestuia încearcă să-i respecte intimitatea.

Adaugă un comentariu