Ai voie să claxonezi după fete? Ce răspunde Poliţia

Ai voie să claxonezi după fete? Asta a întrebat un şofer supărat că a plătit o amendă usturătoare pentru că a pus mână pe claxon în încercarea de a impresiona o tânără.

Polițiștii i-au răspuns pe Facebook unui șofer care a întrebat de ce a fost amendat după ce a claxonat o fată care îi plăcea. Bărbatul întreba ‘Ce lege încalc eu că îmi place o fată?’.
Citeşte întreaga ştire: Răspunsul polițiștilor întrebați de ce au amendat un șofer care a claxonat o fată care îi plăcea: ‘De ce? Doar ca să vedem cum arată un bărbat refuzat?’

‘Eram la semafor și am claxonat o fată care traversa. Las și eu întrebările astea aici, poate mă lămuriti voi:

1.De ce am primit amenda aceasta penibila?

2.ce lege încalc eu că îmi place o fata?

3. Cum va dati seama cine claxoneaza ca erau mai multe mașini? Stiu ca nu o sa raspundeti ca nu aveti ce si oricum nu intelegeti. Lasati ba oamenii sa-si faca treaba’, este speța prezentată pe pagina de Facebook a MAI.

Citește și:

Un șofer băut a leșinat în timp ce sufla în etilotest, pe autostrada A3

Cele mai bune sisteme de infotainment din industria auto, potrivit șoferilor

Șoferii moldoveni prinși băuți la volan trebuie să spele cadavre la morgă

Mesajul dur al unei agente de poliție, grav accidentată la datorie

Cel mai rapid SUV pe gheață

Utilaje Lamborghini de 200.000 de Euro, furate dintr-o fabrică din România

Ora de Educație Rutieră la Liceu: Zece instituții au fost vizitate în prima fază a proiectului

Ai voie să claxonezi după fete? Ce răspunde Poliţia 

Răspunsul a venit și a fost atât amuzant cât și serios, așa cum ne-a obișnuit în ultima perioadă departamentul de comunicate al Ministerului Afacerilor Interne:

Ați fost amendat pentru că ați claxonat, nefiind într-o situație de evitare a unui pericol imediat. Mai e penibilă amenda?

Că vă place o fată, nu încălcați nicio lege și este numai problema dumneavoastră. Pe noi nu ne interesează, pe ea nici atât… și dacă nu interesează pe nimeni, de ce claxonați? Doar ca să vedem cum arată un bărbat refuzat?

Când cineva claxonează din același motiv ca al dumneavoastră, ne dăm seama după mai multe indicii. Unul ar fi jantele strâmbe. Pe viitor, vă sfătuim să fiți atent la gropi… chiar și atunci când mergeți pe jos!’, scrie MAI.

Nu este pentru prima dată cţnd autorităţile folosesc conturile social media pentru a atrage atenţia asupra diverselor abateri. Ministerul Afacerilor Interne a postat pe Facebook o fotografie amuzantă, care ironizează la modul teoretic fenomenul de corupție din rândul polițiștilor rutieri de la radar.

    victor says:

    ..si totusi mai este si ..legea bunului simt, completata cu un articol din Codul bunelor maniere..si al celor 7 ani!

    Paul Gheorghiu says:

    Din pacate, se claxoneaza aproape din orice, însă eu care am o vârstă de senior,știu că în 1967 s-a dat un decret de interzicerea claxonatului în municipiul București și care nu s-a abrogat.

Adaugă un comentariu