A alimentat de 23 de ori fără să plătească, de la același lanț de benzinării

Un bărbat din statul american Wisconsin a devenit legendar printre angajații stațiilor de carburant: a reușit performanța de a-și alimenta mașina de 23 de ori de la același lanț de benzinării fără să plătească.

În vârstă de 37 de ani, americanul Karl R. Kinyon și-a făcut un obicei din a-și alimenta gratuit mașina cu combustibil de la stațiile Kwik Trip. În urmă cu două săptămâni a fost arestat, după ce ce camerele de supraveghere ale unei benzinării l-au surprins umplând rezervorul autoturismului Dodge Grand Caravan și văzându-și mai departe de drum, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. 43 de dolari avea de plătit, adică 180 de lei.

Cu această ocazie, polițiștii au descoperit că nu aveau de-a face cu un incident izolat, nici cu vreo greșeală din neatenție. Era a 23-a oară când Kinyon făcea acest lucru. Era client fidel al celor de la Kwik Trip: toate alimentările le făcuse în această rețea, în cinci orașe diferite din statul Wisconsin.

Vorbind despre cea mai recentă aventură a sa, Karl R. Kinyon se scuză prin faptul că se grăbea să ajungă la tribunal, deci timpul nu îi permitea să mai plătească pentru carburant. Cât despre prostul său obicei, în general, americanul susține că are o înțelegere neoficială cu lanțul Kwik Trip, că ar avea permisiunea de a alimenta gratuit oricând, cu condiția să plătească în viitorul apropiat.

 

Citește și:

Cutie manuală versus automată: Care este cea mai bună opțiune?

Break versus SUV: Care este cea mai bună alegere pentru tine?

Cum să reduci costurile cu reparațiile mașinii?

Verificare rovinieta: Cum vezi dacă rovinieta mai e valabilă?

Bucureștenii vor plăti impozite mai mari

Volkswagen Touareg V8 TDI: noua navă-amiral din Wolfsburg

Cum se acordă stelele Michelin pentru România

Se pare că, într-adevăr, dintre cele 23 de cazuri menționate mai sus, bărbatul a plătit ulterior pentru 9 dintre ele. Totuși, rămâne în continuare cu o datorie de 800 de dolari, ceea ce înseamnă aproximativ 3.330 de lei.

Karl R. Kinyon este cercetat pentru furt și pentru neprezentare la mai multe procese care îl vizau. Va fi interesant de văzut dacă bărbatul reușește să încheie și cu Poliția o înțelegere similară celei cu Kwik Trip.

 

Sursa foto: pxhere.com, Departamentul Districtual al Șerifului din Manitowoc

Adaugă un comentariu