Audi A4 B9 primește un nou facelift: ce s-a schimbat?

Audi A4 B9 a primit o nouă actualizare tehnică și stilistică. Este a doua din cariera acestei generații de A4, care poartă numele de cod B9 8W în cadrul companiei germane.

Noul A4 B9 facelift are blocuri optice modificate subtil, noi prize de aer și o grilă frontală cu dimensiuni majorate. Audi A4 B9 facelift are acum faruri cu LED în standard, iar cele cu matrice de LEDuri sunt opționale.

Profilul lui A4 facelift a fost simplificat prin eliminarea unei linii care unea aripile laterale. În funcție de preferințele clientului, există trei pachete de design exterior, iar caroseria poate fi vopsită într-una din cele 12 nuanțe din paleta constructorului din Ingolstadt.

Citește și:

Un șofer băut a leșinat în timp ce sufla în etilotest, pe autostrada A3

Cele mai bune sisteme de infotainment din industria auto, potrivit șoferilor

Șoferii moldoveni prinși băuți la volan trebuie să spele cadavre la morgă

Mesajul dur al unei agente de poliție, grav accidentată la datorie

Cel mai rapid SUV pe gheață

Utilaje Lamborghini de 200.000 de Euro, furate dintr-o fabrică din România

Ora de Educație Rutieră la Liceu: Zece instituții au fost vizitate în prima fază a proiectului

 

Odată urcat la bord, vei putea observa noua unitate MMI, disponibilă și cu un afișaj central cu diagonala de 10.1 inchi. Sistemul Audi Virtual Cockpit, care înlocuiește ceasurile de bord clasice cu un afișaj TFT de 12.3 inchi, este în continuare opțional și include și un head-up display.

Din punct de vedere mecanic, clienții Audi vor putea noul model de clasă medie al nemților cu o suspensie sport sau cu amortizoare adaptive. Tracțiunea integrală de tip quattro este disponibilă pentru mai multe motorizări din această gamă.

Motorizări Audi A4 B9 facelift

Restilizarea în gama Audi A4 este disponibilă alături de șase motorizări, care oferă între 150 și 347 de cai-putere. Trei dintre ele au sistem mild-hybrid integrat.

Agregatele alimentate cu benzină au patru cilindri în linie și o capacitate de 2.0 litri, dar sunt oferite în trei versiuni de putere: 150, 190, sau 245 CP.

Fanii diesel-ului pot opta pentru trei agregate TDI: un 2.0 de 190 de cai-putere, un 3.0 de 231 CP și un alt 3.0 TDI, disponibil pe versiunea S4 TDI, care asigură 347 de cai-putere și are un sistem mild-hybrid de 48V echipat și cu un compresor electric.

Comenzile noilor Audi A4 B9 facelift, A4 Avant facelift, S4 TDI și S4 Avant TDI vor fi deschise în cursul acestei luni. Începând cu vara lui 2019, Audi va deschide comenzile noului A4 Allroad facelift.

Adaugă un comentariu