BMW și Bayern München rup colaborarea. Adio, 800 de milioane de euro!

BMW și Bayern München urmau să încheie un contract de sponsorizare în valoare de 800 de milioane euro, în urma căruia constructorul auto ar fi devenit sponsorul principal al clubului sportiv. Deși semnarea actului părea o simplă formalitate, oficialii echipei de fotbal au anunțat că înțelegerea a picat.

BMW și Bayern München erau la un pas de a semna un contract de sponsorizare pe 10 ani, în urma căruia producătorul auto ar fi preluat și un pachet de 8,33% din acțiunile clubului sportiv, procentaj deținut momentan de Audi.

Într-un comunicat de presă, conducerea formației bavareze a anunțat oficial că planul nu mai este de actualitate: „Discuţiile pentru încheierea unui parteneriat au fost întrerupte din cauza lipsei unei relaţii de încredere. Bayern nu doreşte să se exprime pentru moment asupra motivelor acestei decizii‘.

BMW și Bayern München renunță la contractul de sponsorizare – Este Audi de vină?

 

Citește și:

Un șofer băut a leșinat în timp ce sufla în etilotest, pe autostrada A3

Cele mai bune sisteme de infotainment din industria auto, potrivit șoferilor

Șoferii moldoveni prinși băuți la volan trebuie să spele cadavre la morgă

Mesajul dur al unei agente de poliție, grav accidentată la datorie

Cel mai rapid SUV pe gheață

Utilaje Lamborghini de 200.000 de Euro, furate dintr-o fabrică din România

Ora de Educație Rutieră la Liceu: Zece instituții au fost vizitate în prima fază a proiectului

 

 

În schimb, cotidianul german Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung anunță că Audi le-a făcut celor de la Bayern o ofertă pe care nu o pot refuza: sponsorizare de un miliard de Euro, în baza unui contract încheiat pe 12 ani. Dacă zvonul se dovedește a fi adevărat, întreruperea negocierilor cu BMW devine perfect justificabilă.

Sâmbăta trecută, Bayern München s-a impus în fața rivalilor de la Eintracht Frankfurt cu scorul de 5-1, în ultima etapă a campionatului intern. Astfel, bavarezii au cucerit cel de-al 29-lea titlu din istorie și cel de-al șaptelea consecutiv.

 

Sursa: Agerpres / Sursa foto: William Brawley, via flickr.com

Adaugă un comentariu