BMW M8 se va lansa cu un nou nivel de personalizare a experienței de condus

Noul nivel de personalizare va debuta inițial la BMW M8 Coupe și M8 Cabrio. Șoferii acestor noi modele vor avea mai multe posibilități de a configura șasiul, răspunsul motorului al suspensiei și, mai nou, răspunsul precis al frânelor. Noile modele vor integra și un nou mod de condus M, care favorizează condusul pe circuit.

Setările vor putea fi alese individual prin simpla apăsare a butonului Setup, iar modul M poate fi activat cu ajutorul butonul dedicat.

În mod normal, toate modelele de performanță de la BMW au oferit posibilitatea de a modifica răspunsul motorului, al suspensiei și al șasiului. Modelele cu xDrive permit distribuirea puterii între punții, iar noile BMW M8 și M8 Competition vor permite și configurarea frânelor, prin modificarea caracteristicilor acesteia.

Citește și:

Un șofer băut a leșinat în timp ce sufla în etilotest, pe autostrada A3

Cele mai bune sisteme de infotainment din industria auto, potrivit șoferilor

Șoferii moldoveni prinși băuți la volan trebuie să spele cadavre la morgă

Mesajul dur al unei agente de poliție, grav accidentată la datorie

Cel mai rapid SUV pe gheață

Utilaje Lamborghini de 200.000 de Euro, furate dintr-o fabrică din România

Ora de Educație Rutieră la Liceu: Zece instituții au fost vizitate în prima fază a proiectului

 

Modului responsabil pentru funcția de frânare va permite dozarea energiei necesare pentru a apăsarea pedalei de frână. Setările Comfort și Sport sunt disponibile pentru frâne, funcția Comfort permițând un stil de condus mai relaxat, iar modul Sport va permite un răspuns aproape instantaneu la apăsarea pedalei. Sistemul va funcționa atât cu discurile standard cât și cu discurile ceramice opționale.

Modelele BMW M8 Competition vor avea la dispoziție și modul Track. Acest mod poate fi activat prin apăsarea lungă a butonului M și este recomandat doar pentru condusul pe circuit. Înainte de activarea propriu-zisă a modului Track, șoferul trebuie să confirme acest aspect utilizând ecranul unității media.

Șoferii trebuie să ia la cunoștință faptul să în modul Track toate sistemele de confort și siguranță de la bordul mașinii vor fi dezactivate. De asemenea, sistemul audio și ecranul central al unității media se opresc pentru a permite șoferului să-și îndrepte toată atenția către drum.

Adaugă un comentariu