BMW oferă două noi motoare pentru X1 și X2

BMW X1 și X2 vor avea din toamnă două noi motorizări diesel. Acestea vor fi disponibile pe modelele X1 și X2 și respectă standardul de emisii Euro 6d-TEMP.

Citește și:

ANAF verifică toate mașinile second-hand aduse în țară

Un șofer a găsit soluția perfectă la problema lipsei locurilor de parcare din București

Prima mașină de serie disponibilă fără oglinzi laterale

Ministrul Mediului oferă noi detalii despre noua taxă auto

Cât vei plăti ca să mergi pe autostrada Brașov-Comarnic?

Ți-ai pierdut permisul? Iată ce poti face pentru a-l recupera în cel mai scurt timp!

 

Noile variante ale motorizării cu patru cilindri în linie vor purta numele de sDrive18d și sDrive20d. Ambele utilizează un motor diesel de 2.0 litri TwinPower Turbo.

Versiunea sDrive18d produce 150 CP și cea sDrive20d produce 190 CP. Modelele se pot configura împreună cu o cutie automată cu opt rapoarte care transmite puterea la roțile din față.

Accelerația de la 0-100 km/h durează 7.9 secunde în cazul variantei de 190 CP și 9.4 secunde pentru cea de 150 CP. Chiar dacă nu este cea mai rapidă versiune, cea din urmă are un consum mediu de doar 4.7 L/100 km.

Pe lângă modificările menționate anterior, modelul BMW X2 primește și pachetul Advantage Plus. Acesta aduce mici îmbunătățiri la exteriorul mașinii, cum ar fi un design revizuit pentru farurile LED și pentru stopuri.

La interior, modelul vine echipat cu scaune sport și cu accente cromate și negre. Din lista echipamentelor standard mai putem enumera și sistemul automat de climatizare, senzorii de parcare și portbagajul cu acționare electrică.

BMW anunță și o nouă ediție M Sport Shadow pentru actuala Seria 1. Această ediție speciala va fi oferită atât pentru modelele cu trei uși, cât și pentru cele cu cinci uși și va avea mai multe modificări de design față de varianta disponibilă în prezent și anume M Sport.

Adaugă un comentariu