Cel mai “tunat” BMW X6 din lume!

Nu știm exact ce-a fost în mintea proprietarului acestui BMW X6 din Marea Britanie, dar un lucru e clar: mașina aceasta întoarce capetele mai ceva ca un Ferrari.

Citește și:

Black Friday 2018: BMW i8 va fi la ofertă!

Autostrada A8 a fost votată: Ce urmează?

Cel mai scump loc de parcare din România

Suspendarea permisului de conducere la 45 de puncte

Noi oferte ANAF: Ce mașini sunt de vânzare în noiembrie?

În urmărirea lui Dracula

Cât de mult se scumpește RCA

O nouă țeapă circulă prin SMS

Ce trebuie să știi despre noua taxă auto

Câți români au rămas fără carnet anul acesta

De care jante să cumperi?

 

Rar ne este dat să privim o așa operă de artă'. Singurul lucru banal la acest BMW X6 ar trebui să fie vopseaua argintie de fabrică. Parcă e și păcat să te afișezi cu un așa bolid fără să-i dai măcar o vopsea cu efect cameleon.

În rest, tot ce e pe mașina asta provoacă durere. La nivel vizual. Bun, hai să începem analiza elementelor de tuning. Plafonul este dotat cu un sistem de supraveghere video cu cel puțin două camere video. Tot aici mai putem observa și un girofar roșu.

Cel mai probabil, sistemul avansat de supraveghere video este alimentat prin cele două cabluri groase care coboară către bara de protecție din spate. Aici, lucrurile se complică și mai mult cu apariția unui covoraș din izopren (probabil pentru o ședință de yoga în aer liber, nu?) și a unor accesorii care nu au niciun sens.

Tabloul părții din spate este completat de două țevi de evacuare de dimensiuni impresionate. Acestea seamănă, mai degrabă, cu două coșuri de fum.

Probabil că cel mai de seamă accesoriu este reprezentat de spoiler', care este format dintr-o serie de bile de diferite mărimi, dar și de două obiecte bisericești.

Este clar că proprietarul a încercat să își transforme mașina într-un semn de circulație pe roți, datorită prezenței benzilor reflectorizante, dar și a celor două opritoare de ușă cu inscripția STOP. Aici nu au rolul de a opri nicio ușă, poate doar de a opri ceilalți participanți din trafic din atâta râs.

În schimb, modelul de jante ales chiar întregește peisajul. În jurul lor au mai fost fixate diverse accesorii direct cu niște lanțuri. Nu știm câtă siguranță oferă, dar sigur cresc nivelul de șmecherie'.

Pe ușile mașinii par să fie lipite niște benzi cu ținte, iar mânerele au fost îmbrăcate, cel mai probabil, într-un material nobil, moale la atingere.

Privind acest autoturism cu adevărat tunat', nu ne putem gândi decât la celebrele autoturisme modificate din seriile filmelor Ghostbusters și Înapoi în Viitor.

Sursa imagine: Reddit.com

Adaugă un comentariu