Farsă pe seama soacrei – Un cuplu s-a pozat în postura de părinți, dar copilul este un compresor mecanic

Nu este ieșit din comun ca cineva să-și iubească mașina atât de mult, încât să o considere membru al familiei. Totuși, cuplul despre care vorbim a reușit să ducă această dragoste la un cu totul alt nivel. Ca o farsă pe seama soacrei mari, care aștepta cu nerăbdare să devină bunică, un cuplu de tineri americani a realizat un pictorial în stilul celor care se fac după nașterea unui copil. Totuși, bebelușul lor nu este om, ci compresor mecanic.

Tânăra Payton Tomicic a fost multă vreme agasată de soacra sa, care i-a bătut în repetate rânduri apropouri nu tocmai subtile pe tema nașterii unui copil. Femeia își dorea cu ardoare să devină bunică, dar presiunea exercitată asupra lui Payton și Brayden Tomicic nu era câtuși de puțin constructivă.

Pentru a se răzbuna într-un stil haios pe mama sa, Brayden a realizat un pictorial alături de soție, în care cei doi pozează în calitate de părinți. Fiind amândoi extrem de pasionați de industria auto, bebelușul lor nu este unul oarecare, ci este un compresor mecanic.

Galeria foto a fost postată pe Facebook, alături de următoarea descriere: „Puțini dintre voi știau acest lucru, dar a sosit momentul potrivit să facem anunțul public. Eu și Payton ne-am pregătit pentru această clipă în ultimii doi ani, iar vremea a sosit. Este ceva ce mi-am dorit întotdeauna, fără să bănuiesc cât de curând avea să mi se întâmple. Am fost cu adevărat binecuvântați și iată că a sosit.

Am vrea să-i urăm acestui compresor mecanic bun venit în familia noastră! Se va văita mult, dar abia aștept toată distracția!‘.

 

Citește și:

Un șofer băut a leșinat în timp ce sufla în etilotest, pe autostrada A3

Cele mai bune sisteme de infotainment din industria auto, potrivit șoferilor

Șoferii moldoveni prinși băuți la volan trebuie să spele cadavre la morgă

Mesajul dur al unei agente de poliție, grav accidentată la datorie

Cel mai rapid SUV pe gheață

Utilaje Lamborghini de 200.000 de Euro, furate dintr-o fabrică din România

Ora de Educație Rutieră la Liceu: Zece instituții au fost vizitate în prima fază a proiectului

 

Putem doar să ne imaginăm entuziasmul de pe chipul mamei lui Brayden cât citea prima parte a postării, dar și dezamăgirea cruntă care s-a instalat brusc după ce a terminat lectura și a răsfoit fotografiile.

Lăsând gluma deoparte, un studiu realizat recent în SUA a dezvăluit faptul că majoritatea șoferilor își consideră autoturismul personal un membru al familiei. Mai mult, chiar vorbesc constant cu acesta.

So not many of you have known this but its finally the right time to post this. The last two years Payton and I have…

Publicată de Brayden Tomicic pe Luni, 20 mai 2019

 

Sursa foto: South Valley Photography, via Facebook/Brayden Tomicic

Adaugă un comentariu