Cursă demnă de comedii: conducătorul unui scuter ajută o femeie să-și recupereze calul

În Social Media a reînceput să circule zilele acestea o filmare haioasă, dar și tensionată, în care un scuterist ajută o femeie să-și recupereze calul fugar.

Nu se știe motivul pentru care animalul a pornit la drum pe cont propriu, nici de ce ignoră complet rugămințile stăpânei de a încetini. Cert este că nu a vrut să le facă viața ușoară celor doi urmăritori.

Totul se petrece în localitatea olandeză Wassenaar, pe străzile căreia – din fericire – se pare că circulă foarte puține mașini. În aceste condiții, aventura nu a pus în pericol viața calului, care pare chiar că se bucură de escapadă. Am văzut aici cât de periculos este un cal dezlănțuit pe șosea, deci situația putea fi cu adevărat gravă.

Inițial, conducătorul de scuter nu înțelege ce se întâmplă, dar pune repede cap la cap piesele puzzle-ului când vede un armăsar solitar și o femeie, îmbrăcată în echipament de echitație, fugind în urma lui. Bărbatul trage pe dreapta, o poftește pe doamnă să i se alăture pe vehicul și dă startul unei urmăriri memorabile. Oare ajutorul primit va fi suficient pentru ca aceasta să-și recupereze calul?

 

Citește și:

Sicrie pe roți: mii de mașini din România prezintă pericol iminent de accidente

Nu mai plătim taxă de pod când mergem la mare

Românii cumpără pe încredere mașini second hand: doar 15% le verifică în service

Cât costă la noi cea mai puternică Dacie din istorie!

Noi taxe pentru șoferii care conduc în București

Camerele CNAIR, folosite în regim de radar? Răspunsul oficial al instituției

 

Clipul nu durează decât 3:25 minute, dar tensiunea face ca timpul să treacă mai greu. În două momente, pare că animalul este gata să se predea, dar nu este decât un truc din partea lui. Descoperiți cum se încheie cursa urmărind video-ul de la finalul articolului!

„A fost INCREDIBIL!! Haha. Mă bucur că nimeni nu a fost rănit, iar calul și călăreața sunt teferi și nevătămați. Acel motociclist este un înger’, scrie un utilizator pe YouTube. „Când jocul Red Dead Redemption 2 se intersectează cu seria GTA’, comentează altul.

 

 

Sursa foto: captură ecran YouTube/BpHQuex

Adaugă un comentariu