Video: Coșmar la o reprezentanță Hyundai din India

O reprezentanță Hyundai din India a fost scena unui dezastru, iar totul s-a petrecut în doar câteva secunde. O femeie s-a urcat la volanul unui Hyundai i20 Elite, moment în care agenții de vânzări și-au pus mâinile în cap. Ce s-a întâmplat, de fapt?

Reprezentanțele auto oferă șansa posibililor cumpărători de a vedea cele mai noi modele, de a testa echipamentele de la bord, spațiul de la interior, mărimea portbagajului, etc.

Din păcate, un test drive nu este inclus în showroom. Cu toate acestea, doamna din imagini s-a trezit, fără să vrea, într-o situație deosebit de stânjenitoare și periculoasă.

Pentru a putea vedea toate funcțiile autoturismului, femeia a primit cheile mașinii și a pornit mașina. Cel mai probabil, aceasta era în viteză, deoarece a țâșnit direct către fereastra reprezentanței.

După ce a spart geamul, autoturismul a căzut de la aproximativ 1,5 metri în parcarea frontală a dealerului Hyundai, unde se aflau și alte autoturisme. Femeia a continuat să accelereze și a lovit puternic una dintre aceste mașini.

Citește și:

Verificare rovinieta: Cum vezi dacă rovinieta mai e valabilă?

Accident grav: Un Tesla Model X a intrat într-un copac, apoi a luat foc

Șoferii bucureșteni vor plăti impozite mai mari, începând din 2020

Uber este disponibil acum într-un nou oraș din România

Cum se acordă stelele Michelin în Ghidul Verde pentru România

Un șofer român și-a distrus roțile într-o groapă, iar autoritățile chiar îl vor despăgubi

 

Versiunea de Hyundai i20 vândută în India se numește Elite, dar, cu toate acestea, nu dispune de sistemul frânare autonomă în caz de urgență. Într-o astfel de situație, tehnologia ar fi prevenit acest dezastru. Aceasta va deveni obligatorie pentru toate autoturismele noi vândute în Uniunea Europeană din 2022.

Tot evenimentul a fost capturat de camerele de supraveghere ale reprezentanței. Pagubele totale se ridică la aproximativ 400.000 de rupii indiene (5.600 de dolari) și reprezintă costurile de reparație pentru cele două mașini, dar și pentru pagubele produse clădirii.

Sursa: financialexpress.com

Adaugă un comentariu