Un Duster al Poliției Locale a fost inscripționat eronat și a amuzat internauții

Un autoturism Dacia Duster aparținând Poliției Locale Sebeș a fost inscripționat greșit. Fotografiile acestuia au fost încărcate pe un site de socializare.

Pe mașină apare scris 'Polția Locală Sebeș', dar nu o dată, ci de patru ori. Litera lipsă se face remarcată pe toate panourile mașinii.

Citește și:

VIDEO: Ce a pățit un șofer care a intrat cu mașina pe șina de tramvai

ANAF verifică toate mașinile second-hand aduse în țară

Un șofer a găsit soluția perfectă la problema lipsei locurilor de parcare din București

Amenda pentru lipsa rovinietei: O nouă schimbare în legislație

Noi modificări aduse Codului Rutier

Ministrul Mediului oferă noi detalii despre noua taxă auto

Două modele Duster au fost furate de la fabrică

Ți-ai pierdut permisul? Iată ce poti face pentru a-l recupera în cel mai scurt timp!

 

Instituția a precizat următoarele: 'Autoturismul inscripționat greșit nu face parte din dotarea Poliției Locale a Municipiului Sebeș' și că 'nu a fost utilizat în niciun fel de activitate specifică acestei instituții'. Poliția Locală Sebeș a mai declarat că 'această greșeală aduce un prejudiciu de imagine Municipiului Sebeș și instituțiilor publice locale'.

Acest vehicul a fost achiziționat de autoritățile din Sebeș în scopul reînnoirii parcului de autoturisme cu unele ce respectă normele de poluare Euro 6.

Autoturismul nu a fost primit oficial de către instituția Poliției Locale din Sebeș, deoarece nu corespundea din punct de vedere al inscripționării. Prin urmare, documentele de recepție nu au fost semnate, iar plata nu a fost efectuată.

Societatea care a avut ca sarcină inscripționarea autospecialei a recunoscut greșeala printr-o scrisoare adresată instituției și a dat asigurări că va fi remediată în cel mai scurt timp posibil.

Adaugă un comentariu