Huawei Mate 20 Pro a debutat în România

Huawei Mate 20 Pro a fost lansat oficial pe piața din România. Odată cu el a debutat și smartwatch-ul Watch GT.

Vorbim despre noua navă amiral a gamei Huawei, adică cel mai performant telefon din portofoliul companiei. Huawei Mate 20 Pro este echipat cu procesorul Kirin 980, care se bucură de inteligență artificială. Odată cu acesta, vârful gamei Huawei are și un sistem de camere Leica.

Citește și:

Informații proaspete despre noua taxă auto: Cum o plătim?

Vom avea mașini electrice fabricate în Bulgaria

Guvernul vrea să modifice în secret legislația RCA

România: Câți șoferi au rămas fără carnet din cauza alcoolului

Jantă de aluminiu sau de oțel: Care este mai rezistentă?

Referendum în București pentru o nouă taxă auto

Prețul carburanților s-ar putea plafona în 2019

Noi piste de bicicliști în București

A ajuns lefter din cauza amenzilor

Ce riști dacă nu ai scaun pentru copii?

 

 

Vorbim despre trei camere foto-video pe spatele telefonului, acompaniate de un blitz, care îi conferă posibilitatea unor fotografii deosebite și îl fac să iasă în evidență în ceea ce privește aspectul. Alt element care iese în evidență la noul Huawei Mate 20 Pro este sistemul de încărcare wireless. Producătorul declară că este cel mai rapid din industrie, iar Huawei Mate 20 Pro poate și să încarce wireless un alt telefon care are capacitatea de a fi încărcat wireless.

Cel mai puternic telefon al celor de la Huawei este disponibil în trei variante de culoare: Negru, Twilight și Midnight Blue. Prețul recomandat al lui Huawei Mate 20 Pro este de 4.599 de lei.

Între timp, Huawei Watch GT este disponibil în două variante, Clasic și Sport, iar fiecare are un preț recomandat de 999 de lei.

 

Adaugă un comentariu