Ferrari Monza SP1 și SP2, două apariții surpriză de la italieni

Ferrari Monza SP1 și Monza SP2 sunt cele mai recente modele noi ale mărcii din Maranello.

Ambele au fost prezentate unui grup select de persoane în cadrul unui eveniment cu accesul restricționat derulat la uzina italienilor. Prezentarea respectivă era confidențială, desigur, dar asta nu l-a împiedicat pe un invitat să fotografieze cele două vehicule și să le expună ulterior pe Instagram.

Citește și:

VIDEO: Ce a pățit un șofer care a intrat cu mașina pe șina de tramvai

ANAF verifică toate mașinile second-hand aduse în țară

Un șofer a găsit soluția perfectă la problema lipsei locurilor de parcare din București

Amenda pentru lipsa rovinietei: O nouă schimbare în legislație

Noi modificări aduse Codului Rutier

Ministrul Mediului oferă noi detalii despre noua taxă auto

Două modele Duster au fost furate de la fabrică

Ți-ai pierdut permisul? Iată ce poti face pentru a-l recupera în cel mai scurt timp!

 

Numele invitatului nu a fost dezvăluit, deoarece acesta și-a ascuns identitatea printr-un cont nou pe rețeaua socială, special pentru această ocazie. Aceeași sursă a dezvăluit faptul că modelele Monza SP1 și Monza SP2 sunt bazate pe Ferrari 812 Superfast.

Producția celor două modele este limitată la 200 de unități, fără a fi clar dacă vor fi construite în proporții egale din această cotă. Cel mai probabil, vorbim despre o producție cumulată de maximum 200 de unități atât pentru SP1, cât și pentru SP2.

Diferența majoră dintre SP1 și SP2 este faptul că al doilea este oferit cu două locuri, pe când Ferrari Monza SP1 are un singur loc, însă postul de conducere nu este central. Nu este primul model în serie limitată oferit de Ferrari în acest an, existând deja un SP38 lansat în luna mai. Cel din urmă a fost un exemplar unicat, realizat la comandă.

Adaugă un comentariu