Ford Ranger 2019: Toate noutățile aduse în gamă

Noul Ranger 2019 a fost prezentat oficial de americanii de la Ford.

Pick-up-ul a fost actualizat semnificativ și a fost dezvelit înaintea debutului comercial, programat pentru cea de-a doua jumătate a anului curent.

Citește și…

Autostrada A0 are un nou constructor: în 3 ani și jumătate va construi 18 km de drum

Renault Clio se prezintă oficial

Țeapă românească! O reprezentanță din Bacău repara mașinile cu piese second-hand

Hyundai pregătește primul sistem airbag pentru coliziuni multiple

Dovedit științific: mersul pe motocicletă reduce stresul și crește puterea de concentrare

Freezing rain: Cum să dezgheți ușile mașinii în mod eficient?

Comisia Europeană pune presiune pentru restituirea taxei auto

De ce șoselele nu crapă de frig în țările dezvoltate

Românii nu învață pentru examenul auto

VIDEO: Șoferul unui Logan plătește scump o depășire prin dreapta

 

Prima schimbare importantă vine la nivelul motorizărilor. Unitățile de 2.2 și 3.2 litri au fost înlocuite de un nou agregat, un 2.0 EcoBlue. Disponibil în trei versiuni de putere, motorul oferă 130 CP și 340 Nm, 170 CP și 420 Nm, respectiv 213 CP și 500 Nm. Cei care cumpără un Ranger 2019 cu motor de 170 sau de 213 CP vor putea să-l comande și cu o transmisie automată cu zece trepte, pe când cei care aleg versiunea de bază pot beneficia doar de o transmisie manuală cu șase trepte.

Ford Ranger 2019 este disponibil în compania a trei caroserii: Super Cab, Double Cab sau Regular Cab. Aceste caroserii pot fi vopsite în două nuanțe noi: Diffused Silver și Blue Lightning. Versiunile superioare de echipare Wildtrak și Limited sunt oferite alături de ornamente dedicate, modele speciale de jante și chiar o nuanță de culoare exclusivă, Saber Orange, oferită în locul vechiului Pride Orange.

Noul Ranger 2019 are bara față și grila frontală redesenate, precum și blocuri optice cu o nouă semnătură luminoasă folosind noile lumini de zi cu LED.

Din punct de vedere tehnologic, clienții se vor bucura de o nouă unitate multimedia, echipată cu Sync 3 și compatibilă cu Apple CarPlay și Android Auto. Aceasta are un ecran tactil cu diagonala de opt inchi, iar clienții pot să comande și un dispozitiv numit FordPass Connect, prin care pasagerii pot conecta până la zece dispozitive la internet.

Mașina primește și compatibilitate cu o aplicație numită tot FordPass Connect, iar pick-up-ul are în standard un tempomat adaptiv, limitator de viteză inteligent și un sistem de asistență pre-coliziune cu funcție de detectare a pietonilor.

A doua jumătate a anului curent va marca debutul comercial al acestui model, moment în care îi vom afla și prețurile.

Adaugă un comentariu