Honda CR-V Hybrid: Prețuri în România

Honda CR-V Hybrid este disponibil pentru comandă pe piața din România. Acesta este primul SUV hibrid oferit de marca niponă pe piața din Europa.

Varianta hibridă a lui CR-V este oferită atât în versiuni cu tracțiune față, cât și în variante cu tracțiune integrală. Indiferent de versiunea aleasă, modelul are un propulsor i-VTEC de 2.0 litri, susținut de un motor electric și de o baterie dedicată celui din urmă.

Citește și:

Acesta ar putea fi pseudonimul lui Dragnea Jr.: Cu ce se laudă pe internet?

2.500 de puncte de încărcare pentru mașini electrice în România

Rolls-Royce Cullinan: Cât costă în România?

Ultimul tronson al autostrăzii București – Ploiești (A3) se apropie de finalizare

București este pe primul loc în Europa la aglomerație

Codul Rutier 2019: Cât de mari vor fi amenzile?

Black Friday 2018: BMW i8 la ofertă!

Proiect de lege: amenzi pentru șoferii filmați în trafic

Noi oferte ANAF: Mașini de vânzare în noiembrie

 

Motorul cu aprindere prin scânteie dezvoltă 145 CP și 175 Nm, iar întregul sistem hibrid oferă un maxim de 184 CP și 315 Nm, indiferent de versiunea aleasă. Transmisia este o unitate e-CVT, conectată la un motor/generator secundar, utilizat atât pentru încărcarea acumulatorilor, cât și pentru asistarea motorului cu ardere internă.

Cea mai ieftină versiune a lui Honda CR-V Hybrid pleacă de la 34.000 de euro cu TVA inclus alături de echiparea Elegance. Aceeași echipare aduce un preț de pornire de 37.500 de euro dacă îți dorești și tracțiune integrală. Următoarele două niveluri de echipare, Lifestyle și Executive, sunt oferite doar alături de versiunea 4×4.

Astfel, un Honda CR-V Hybrid în echiparea Lifestyle va costa 39.750 de euro cu TVA inclus, pe când varianta de top, Executive, pleacă de la 43.000 de euro cu TVA inclus.

Primele unități comandate vor ajunge pe piața din România începând cu primăvara lui 2019. Până atunci, putem spera că guvernanții vor pune în mișcare programul Rabla Plus 2019, care să le aducă celor care cumpără mașini ecologice o bonificație.

    Vasile Dragos says:

    34.000 nu este o suma pentru romani, nici nu iti poti face rate la cele 10 mil net care le iei pe luna , poate dupa ce iti vinzi un rinichi , jumate de ficat si dai tot ce mai ai poti sa te gandesti la asa ceva.

Adaugă un comentariu