Hyundai și AS Roma au provocat un fan al echipei să dea gol în timpul unui meci

Pagina de Facebook a echipei de fotbal AS Roma a publicat recent o compilație video cu golurile înscrise de Cengiz Ünder în acest sezon. Deloc impresionat de una dintre execuțiile jucătorului, un fan a comentat: „Până și eu puteam înscrie acel gol contra Parmei’. Hyundai și AS Roma și-au unit forțele pentru a-l aduce pe internaut pe Stadionul Olimpic, astfel încât să-și dovedească afirmația arogantă.

Marco Nicolai s-a declarat neimpresionat de golul marcat de Cengiz Ünder împotriva rivalilor de la Parma Calcio 1913, meci câștigat de „giallorossi’ în decembrie 2018 cu scorul de 2-0. „Până și eu puteam înscrie acel gol‘, s-a lăudat internautul în secțiunea de comentarii a clipului video.

Hyundai și AS Roma au bătut palma pentru a-i oferi lui Marco ocazia de a-și demonstra public abilitățile. Un Hyundai Kona l-a transportat pe tânăr pe Stadio Olimpico, unde totul era pregătit pentru a reconstitui faza golului lui Ünder.

Indulgenți, organizatorii i-au acordat lui Marco Nicolai nu una, nu două, ci trei șanse de a marca din poziția respectivă: un șut fără preluare, din colțul careului mic. Practic, fanul s-a văzut singur cu portarul și era ferm convins că nu poți rata o asemenea ocazie. Totuși, a aflat pe propria piele că socoteala de-acasă nu se potrivește cu cea de pe teren.

Hyundai și AS Roma, parteneriat pentru o provocare distractivă

 

Citește și:

Uite de ce a renunțat la o colecție de Lamborghini

Rabla 2019 – Când începe programul și care este prima de casare?

Românii optează tot mai rar pentru mașini second-hand

Designerul lui Bugatti Veyron va proiecta mașini pentru Rolls-Royce

Modelele Dacia comercializate în România primesc ediția limitată Techroad

7 din 10 șoferi regretă că au cumpărat o mașină electrică

Primul cuplu căsătorit care câștigă un rally raid la Cupa Mondială

 

La prima tentativă, Nicolai a alunecat și nici nu a apucat să atingă balonul. Celelalte două oportunități le-a ratat șutând slab pe lângă poartă.

Chiar dacă s-a contrazis singur în practică, acesta recunoaște că experiența a fost una memorabilă, extrem de distractivă și că prietenii îl invidiază maxim. Probabil că, pe viitor, Marco va continua să facă astfel de afirmații în Social Media tocmai în speranța că va fi din nou invitat pe teren.

Data viitoare, odată ajuns la porțile stadionului, tânărul ar putea vedea în acțiune Sistemul de Parcare Valet Automatizat, pe care Hyundai și Kia ni l-au prezentat la târgul CES 2019.

 

Sursa foto: captură ecran Twitter/@ASRomaEN

Adaugă un comentariu