Hyundai a prezentat oficial i30 Fastback N Line

După lansarea lui Hyundai i30 N Line din vară, coreenii au prezentat oficial și varianta Fastback a lui i30 oferită cu același pachet.

Citește și:

Informații proaspete despre noua taxă auto: Cum o plătim?

Vom avea mașini electrice fabricate în Bulgaria

Guvernul vrea să modifice în secret legislația RCA

România: Câți șoferi au rămas fără carnet din cauza alcoolului

Jantă de aluminiu sau de oțel: Care este mai rezistentă?

Referendum în București pentru o nouă taxă auto

Prețul carburanților s-ar putea plafona

Noi piste de bicicliști în București

Proprietarul unei Dacii 1310 a ajuns lefter din cauza amenzilor

Ce riști dacă nu ai scaun special pentru copii?

 

La fel ca și în cazul lui i30, varianta i30 Fastback N Line nu beneficiază de motorizări diferite față de versiunea standard. Acesta va fi oferit cu motorul de 1.0 litri turbo cu 3 cilindri, dar și cu propulsorul de 1.4 litri. În cazul versiunii de 1.0, coreenii oferă jante de 17 inch, iar în cazul versiunii de 1.4 sunt oferite jante de 18 inchi.

În cazul versiunii cu jante de 18 inchi, i30 Fastback N Line va fi oferit cu discuri de frână mai mari, iar anvelopele alese sunt Michelin Pilot Sport 4. Coreenii susțin că au setat șasiul și suspensia astfel încât mașina să 'se simtă' mai agilă.

Hyundai i30 Fastback N Line dorește să emuleze aspectul lui i30 Fastback N. În prezent, foarte mulți producători au o linie specială de echipare, ce dorește să ofere aspectul autoturismelor performante, dar la un preț simțitor mai redus.

Barele de protecție sunt modificate față de versiunea standard și au un aspect mai sportiv, iar posteriorul prezintă o evacuare cromată precum și o lampă triunghiulară pentru lampa de ceață.

În altă ordine de idei, Hyundai și Kia au, începând de astăzi, un nou director de design, în persoana lui Luc Donckerwolke. Acesta este cel mai bine cunoscut pentru designul lui Lamborghini Murcielago. În trecut, belgianul a mai lucrat și pentru Audi, Skoda, Seat și Bentley.

Adaugă un comentariu