Împrospătare în gama Abarth 595: Iată ce au făcut italienii!

Gama Abarth 595 a fost împrospătată pentru 'generația 2019' și este pregătită să cucerească sufletele celor care doresc o variantă mai puternică și mai agilă a lui Fiat 500.

Cei de la Abarth oferă în continuare o motorizare 1.4 Turbo, mai generoasă în cilindree și în putere decât ceea ce găsim pe o subcompactă sau o compactă de volum sau chiar din segmentul premium. Evident, gama Abarth 595 este orientată spre performanță, ceea ce face comparația noastră nedreaptă, dar este interesant felul în care o mașină din segmentul A a ajuns să ofere motoare mai mari sau la fel de mari ca la o compactă de volum.

Citește și:

Proiect la Primăria Capitalei: O zi fără mașini în București

Video: Vezi cum dispare un pod afectat de inundații

Volkswagen: Jumătate dintre modelele importante au omologare WLTP

Autostrăzi cu taxă în România: Cât va costa să mergi 100 de kilometri?

Lada Vision 4×4: Cum arată un SUV de clasă mică de la ruși!

Rovinieta 2018: Cine sunt cei care nu trebuie să o plătească?

Cea mai scumpă mașină vândută vreodată la licitație – recordul a fost doborât

Lamborghini Aventador SVJ – noul vârf de gamă al italienilor

Dacia are acum magazin online. Poți să-ți cumperi mașina stând pe canapea!

Prieten al familiei Schumacher: Nu-l vom mai vedea vreodată pe Michael

Ai văzut cât costă o Dacia 1300? Tu cât ai fi dispus să oferi?

 

În orice caz, gama Abarth 595 este compusă din modelele 595, 595 Pista, 595 Turismo, 595 Competizione și 695 Rivale. Astfel, gama Abarth 595 oferă între 145 CP și 180 CP, iar toate motoarele disponibile respectă normele Euro 6d-TEMP.

Totodată, toate modelele din această ofertă sunt echipate cu sistemul multimedia Uconnect de cinci inch diagonală și cu serviciile Uconnect Live în standard. Pentru modelul Abarth 595 Pista, sistemul Uconnect cu ecran tactil de șapte inch este standard.

Totodată, culoarea 'Adrenalina Green' este lansată pentru modelele 595 Competizione și 595 Pista, care se bucură și de evacuarea Record Monza în standard. Între timp, modelul 595 Turismo primește culoarea 'Asfalto Grey' și se bucură acum în standard de scaune îmbrăcate în piele și de pachetul Urban.

Adaugă un comentariu