Jeremy Clarkson, Richard Hammond sau James May – Care este cel mai bun șofer?

Care este cel mai bun șofer dintre Jeremy Clarkson, Richard Hammond și James May? O colegă a lor, membră a echipei The Grand Tour, a oferit răspunsul în cadrul unui interviu publicat de DriveTribe.

Abbie Eaton, o britanică în vârstă de 27 de ani, testează mașini alături de restul echipei The Grand Tour din 2017 încoace. În acești doi ani, șoferița a avut ocazia să-i cunoacă îndeaproape pe cei trei coprezentatori – Jeremy Clarkson, Richard Hammond și James May – și să-și facă o impresie detaliată despre stilul de condus al fiecăruia.

Întrebată care i se pare cel mai bun șofer dintre cei mai sus menționați, Abbie răspunde fără ezitare că acest titlu îi revine lui Jeremy Clarkson. Potrivit șoferiței, el este cel mai încrezător în propriile abilități și nu se teme să împingă o mașină dincolo de limite.

 

Citește și:

Un șofer băut a leșinat în timp ce sufla în etilotest, pe autostrada A3

Cele mai bune sisteme de infotainment din industria auto, potrivit șoferilor

Șoferii moldoveni prinși băuți la volan trebuie să spele cadavre la morgă

Mesajul dur al unei agente de poliție, grav accidentată la datorie

Cel mai rapid SUV pe gheață

Utilaje Lamborghini de 200.000 de Euro, furate dintr-o fabrică din România

Ora de Educație Rutieră la Liceu: Zece instituții au fost vizitate în prima fază a proiectului

 

În interviul complet, care durează 4:50 minute, Abbie Eaton dezvăluie câteva secrete din culisele emisiunii The Grand Tour și povestește unele momente din timpul filmărilor care au impresionat-o profund. Clipul video poate fi urmărit la finalul articolului.

Într-un alt episod al seriei DriveTribe, James May recunoștea că la un moment dat a fost tentat să-l ucidă pe Jeremy Clarkson… cu un făraș.

 

Sursa foto: poster oficial „The Grand Tour’

Adaugă un comentariu