Cum arată un Lamborghini Aventador încrustat cu 2 milioane de cristale Swarovski

Lamborghini Aventador LP750-4 SuperVeloce este automat vedeta oricărei șosele, chiar și cu dotările standard. Dacă proprietarul îi mai și decorează caroseria cu 2 milioane de cristale Swarovski negre, cum este cazul de față, lumea chiar nu mai știe cum să reacționeze.

Originară din Republica Moldova, fotomodelul și creatoarea de modă Daria Radionova a rupt gura târgului în Londra, acolo unde locuiește de mai mulți ani. Tânăra a atras toate privirile nu atât prin colecțiile vestimentare lansate, cât mai ales prin mașina sa. Este vorba despre un Lamborghini Aventador LP750-4 SuperVeloce încrustat cu 2 milioane de cristale Swarovski negre.

„Glazurarea’ mașinii cu pietre prețioase a durat peste 700 de ore, iar munca a fost realizată de angajații atelierului „Cars in Cloaks’ din Londra.

Cu siguranță, am dus încrustarea cu cristale la un nou nivel. Credeți că ar trebui să percep 1 liră pentru fiecare fotografie (n.r. pe care o face lumea mașinii)? Clar, aș deveni miliardară‘, scrie Daria Radionova pe Instagram, la descrierea unei poze în care autoturismul său este înconjurat de pietoni curioși care își îndreaptă smartphone-urile spre el.

Lamborghini Aventador cu cristale Swarovski – Ce spun internauții?

Deși este evident că acest Lamborghini Aventador atrage toate privirile pe șosea, nu toți trecătorii sunt plăcut impresionați. „Acele cristale Swarovski îl fac să pară mai ieftin decât dacă ar fi avut o vopsea decentă sau autocolant‘, scrie un utilizator pe YouTube.

Dumnezeu să-i binecuvânteze firma de asigurări, în caz că acest vehicul ar fi implicat în vreo coliziune‘, comentează alt internaut.

Sunt singurul care vrea să știe cum se spală mașina?‘, întreabă alt utilizator al rețelei sociale.

 

Citește și:

Uite de ce a renunțat la o colecție de Lamborghini

Rabla 2019 – Când începe programul și care este prima de casare?

Românii optează tot mai rar pentru mașini second-hand

Designerul lui Bugatti Veyron va proiecta mașini pentru Rolls-Royce

Modelele Dacia comercializate în România primesc ediția limitată Techroad

7 din 10 șoferi regretă că au cumpărat o mașină electrică

Primul cuplu căsătorit care câștigă un rally raid la Cupa Mondială

 

Dezvăluit în premieră la Salonul Auto de la Geneva în 2015, Lamborghini Aventador LP750-4 SuperVeloce a fost fabricat în numai 600 de exemplare la nivel global, având prețul de pornire 365.000 de Euro.

Motorul V12 aspirat de 6,5 litri produce 750 CP, iar suta de kilometri la oră este atinsă în 2,8 secunde. Mașina sport poate atinge o viteză maximă de 350 km/h. Nu este clar dacă aceste cristale i-au afectat performanțele dinamice, deși nu ar fi exclusă o ușoară penalizare aerodinamică.

 

Sursa foto: instagram.com/dradionova

Adaugă un comentariu