Gestul extraordinar al lui Lewis Hamilton față de un copil bolnav de cancer

Lewis Hamilton, cvintuplu campion al Formulei 1, ne-a amintit zilele trecute că este pe cât de talentat, pe atât de sufletist. După câștigarea Marelui Premiu al Spaniei, în acest weekend, Lewis Hamilton i-a mulțumit pentru susținere – într-un mod inedit – unui fan al său: un copil de 5 ani, bolnav de cancer în fază terminală.

Înaintea competiției din Barcelona, Hamilton a primit un mesaj video extrem de emoționant din partea unui fan: Harry Shaw, în vârstă de 5 ani, diagnosticat cu o formă rară de cancer osos, în stadiu avansat.

Pilotul a distribuit înegistrarea pe profilul său de Instagram, comentând: „Harry, amice, n-ai idee cât de mult înseamnă acest mesaj pentru mine. Îți mulțumesc atât de mult, astăzi ești inspirația mea, Harry. Voi încerca să te fac mândru. Ești un băiat atât de puternic, mi-aș dori să fi fost la fel de puternic ca tine. Am vrut ca întreaga lume să vadă cât de puternic ești și să le cer tuturor să-ți transmită cele mai bune urări și rugăciuni în această perioadă dificilă‘.

Într-adevăr, Lewis Hamilton a câștigat Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei, iar victoria răsunătoare i-a dedicat-o micuțului Harry. Dar recunoștința pilotului nu se oprește aici. A doua zi, familia Shaw s-a trezit cu un camion în fața casei lor, din care curierii au descărcat un monopost Mercedes. Pe lângă vehicul, campionul i-a trimis fanului său și trofeul câștigat la Barcelona.

Gestul extraordinar al lui Lewis Hamilton – Cum a reacționat familia lui Harry

 

Citește și:

Un șofer băut a leșinat în timp ce sufla în etilotest, pe autostrada A3

Cele mai bune sisteme de infotainment din industria auto, potrivit șoferilor

Șoferii moldoveni prinși băuți la volan trebuie să spele cadavre la morgă

Mesajul dur al unei agente de poliție, grav accidentată la datorie

Cel mai rapid SUV pe gheață

Utilaje Lamborghini de 200.000 de Euro, furate dintr-o fabrică din România

Ora de Educație Rutieră la Liceu: Zece instituții au fost vizitate în prima fază a proiectului

 

[Gesturile acestea] au adus zâmbete în viața lui Harry, într-o perioadă în care nu prea avem parte de așa ceva, sinceră să fiu‘, a recunoscut Charlotte Shaw, mama lui Harry.

Nu am cuvinte să vă spun cât de mult a însemnat victoria lui Hamilton pentru Harry și faptul că i-a dedicat-o lui. Fiului meu nu-i venea să creadă că Lewis a vorbit public despre el. Acum îl consideră cel mai bun prieten al lui‘, a declarat și tatăl copilului, James Shaw.



 

Sursa foto: captură ecran YouTube/FORMULA 1

Adaugă un comentariu